Da li je Zvicer mrtav ili ŽIV I ZDRAV? Misterija u Panami, evo šta je sve do sada POZNATO o vođi kavčana

Određene informacije medija govore i da je vest o smrti Zvicera u Srbiju stigla iz Dubaija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, MUP

Prema nezvaničnim informacijama, vođa “kavačkog klana” Radoje Zvicer ponovo je bio na meti atentatora.

Ovaj put, za razliku od onog u Kijevu 2020, deluje da je likvidacija uspela. Iako nema zvanične potvrde bilo od policije Paname, države za koju se navodi da je u njoj ovaj Kotoranin ubijen, niti od Crne Gore, čiji je Zvicer državljanin, izvori bliski srpskim istražnim organima navode da je najtraženiji kriminalac Balkana zaista ubijen.

U prilog tome govore i objave na društvenim mrežama Balše Đ., kuma nedavno ubijenog vođe “škaljarskog klana” Jovana Vukotića , koji je petak označio kao “divan dan koji slave” uz komentar:  “Šta su ti profesionalne ubice, i kuću mu znaju”.

TURSKA – IRAN – PANAMA

Prema nezvaničnim saznanjima, Zvicer je likvidiran u vili u Panami. Sa njim je u momentu ubistva bio i njegov bliski saradnik, koga pojedini novinari iz Paname označavaju samo inicijalima B. M., bez podataka o tome čiji je državljanin .

Određene informacije medija govore i da je vest o smrti Zvicera u Srbiju stigla iz Dubaija, kao i da je i on bio u Istanbulu u momentu kada je pre tri nedelje ubijen njegov ljuti rival iz suparničkog “škaljarskog klana” Jovan Vukotić .

Zvicer je navodno iz Turske otišao pre hapšenja grupe osumnjičene za likvidaciju Vukotića, a do Paname je stigao preko Irana.

ŠVERC KOKAINA I BROJNA UBISTVA

Ime Radoja Zvicera u medijima se pojavljuje od 2017. godine , kada je na Jutjubu objavljen klip u kojem je označen kao pripadnik “kavačkog klana”.

Od tada, Zvicer se navodi kao čovek koji je na čelu „kavačke” piramide , nalogodavac brojnih ubistava neprijatelja iz “škaljarskog klana” jedan od onih koji kontrolišu šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Prepiske sa kriptovane Skaj aplikacije donele su i saznanja o naredbama koje je izdavao drugim članovima njegove kriminalne organizacije, ali i o vezama sa grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojima se u Srbiji sudi i zbog sedam brutalnih ubistava. Među njihovim žrtvama koje su nestale u kući strave u Ritopeku po slovu optužnice je i Milan Ljepoja, Nišlija koji je navodno umešan u neuspeli atentat na Zvicera y Kijevu 2020.

MOJ KLIJENT JE ŽIV

Nakon nezvaničnih saznanja da je sinoć u Panami navodno upucan vođa “kavačkog klana” Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer, koji je te navode demantovao.

– Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile, važno je da se zna da je moj klijent živ – rekao je Vladimir Zarić, advokat porodice Zvicer.

MISTERIOZNI ĆERKIN VIDEO

Dok su sa svih strana stizale nepotvrđene vesti da je Zvicer ubijen u Panami, njegova ćerka se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Ona je objavila video u kojem vozi automobil uz glasnu muziku. Ostaje veliko pitanje šta je tom porukom želela da poruči i da li to znači da samo još nije obaveštena o očevoj smrti.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 1. OKTOBAR

Foto: Objektiv

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar