Ko o čemu, Ćuta o “UŠTIPCIMA”: Jovanović bi da BLOKIRA Skupštinu koja još nije ni konstituisana!

Jovanović je najavio da će Gazelu preneti u parlament, aludirajući na blokade autoputa u režiji lažnih ekologa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Aleksandar Jovanović Ćuta, predstavnik Ekološkog ustanka i koalicije “Moramo”, juče je zapretio blokadom Skupštine Srbije koja još nije ni konstituisana!?
Ćuta je, naime, najavio da će Gazelu preneti u parlament, aludirajući na blokade autoputa koje su lažni ekolozi prethodno organizovali.

– U republičkom i beogradskom parlamentu zalagaćemo se za striktno sprovođenje zakona i funkcionisanje institucija. Ako se to ne bude dešavalo, imaćete ‘Gazelu’! Onda je blokada jedina institucija. Ekološki ustanak je jedina organizacija koja je odmah nakon izbora izašla na proteste, ali nismo naišli na pozitivan odgovor ostatka opozicije. Prvog dana po konstituisanju Skupštine Srbije dovešću ljude iz Gornjih Nedeljica i sa njima nastaviti borbu da se usvoji zakon o trajnoj zabrani eksploatacije bora i litijuma – rekao je Jovanović gostujući na TV N1.

Aleksandar Marković, poslanik Srpske napredne stranke (SNS), komentarišući ove navode, na drugoj strani, kaže da je Jovanovićeva najava zapravo dobra stvar.

– Dobro je što će građani Srbije imati priliku da u direktnim prenosima sednica Skupštine Srbije i vide i čuju o kakvim je diletantima zapravo reč – naglašava Marković.

BONUS VIDEOIzvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar