KAJLI DŽENER: Trudnoća me je pripremila na kućnu izolaciju! (FOTO)

Evo šta rade ona i ćerkica kod kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

Najmlađa milijarderka, rijaliti zvezda, model i uticajna infuenserka Kajli Džener rekla je da je poptuno pripremljena na kućni karantin.

Ona je naime tokom svoje trudnoće sve vreme boravila u kući, i nije se oglašavala na društvenim mrežama, a sada je otkrila i zbog čega:

 

 

View this post on Instagram

 

#kyliejenner #kardashian #fashion #style #fashionista #makeup

A post shared by King Kylie ? (@kayliejenner) on

-Moja trudnoća me je pripremila za ovo. Nisam kuću napuštala mesecima. To nije preterivanje-, napisala je Kajli na svom Instagram profilu.

Nakon porođaja i rođenja njene ćerke Stormi, Kajli je objasnila zbog čega se tada odlučila za izolaciju:

-Žao mi je što vas držim u mraku kroz sve pretpostavke. Razumem da ste navikli da vas vodim na sva moja putovanja. Moja trudnoća je bila jedno koje sam izabrala da ne radim pred svetom. Znala sam da se moram pripremiti za ovu životnu ulogu na najpozitivniji i zdrav način, bez stresa. Znala sam da će moja beba osećati svaki stres i svaku emociju, pa sam izabrala da to učinim za svoj mali život i našu sreću.-

Ipak, današnju situaciju, koja je zadesila ceo svet, Kajli i njena ćerka Stormi provode gledajući crtane filmove u svom domu:

TUGA! Otac slavne glumice Sofije Majls umro od koronavirusa (FOTO)

-Gledamo „Frozen 2“ prvi put, a ja sam se okrenula da joj kažem da je volim. Rekla sam:” Stormi, volim te. Voliš me?” Ona je rekla: „Pst, mama.” Bila sam u šoku. Nikad to ranije nije radila – otkrila je Kajli koja je jedna od retkih kojoj prija ova izolacija.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar