Dojadilo joj da muž u prodavnici kupuje POGREŠNE proizvode, pa je na neviđen način rešila problem (VIDEO)

Čestitke pljušte sa svih strana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

TikTokeri Adam i Melinda podelili su sa pratiocima video koji je u kratkom roku postao viralan, a tiče se njegove konfuzije prilikom boravaka u prodavnici.

Melinda se požalila da je sa suprugom imala svakodnevne rasprave kada se vrati kući iz nabavke, jer je retko kada znao da “ubode” prave proizvode koje mu je ona tražila da kupi.

Tako je žena pronašla urnebesno rešenje, zbog kojeg je Adam na početku negodovao osećajući se pored supruge kao da je dete, ali se posle navikao.

Melinda mu je, naime napravila pravu malu slikovnicu, odnosno katalog proizvoda. Isekla je sličice proizvoda koji su joj potrebni i formirala je stranice u obliku malog albuma.

@adamxmelindaAnyone else? 🤣 ##marriedlifehumor ##couples ##couplecomedy ##husbandandwife ##husband ##foryou ##couplelove ##tutorials ##wife ##couple♬ Oh No – Kreepa

– Nekako smo morali da nađemo rešenje, budući da sam ja bila okružena malom decom i poslom. Upalilo je – napisala je Melinda izazvavši podeljene reakcije.

Značajan broj ljudi bio je oduševljen snimkom koji je došao do 22 miliona pregleda, dok je bilo onih koji su naglasili da je žena time degradirala autoritet i poziciju muža u kući.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar