SRAMNO

Bedno! Đilasova neviđena MRŽNJA prema srpskoj crkvi: Njegov portal odmah izvređao novog patrijarha

Oni novog patrijarha nazivaju "Hit Tvit patrijarhom"

FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Mitropolit Porfirije danas je izabran za novog, 46. patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

I dok mediji u celom regionu prenose biografiju novog srpskog patrijarha, portal u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa o njemu piše potcenjivački.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni novog patrijarha nazivaju “Hit Tvit patrijarhom”, a ceo tekst ima podrugljiv ton.

Foto: Printscreen

Činjenica da niko u celom regionu nije izgovorio nijedu ružnu reč o novom srpskom patrijarhu, već samo reči hvale, ne sprečava Đilasov portal ga ga napada.

Ipak, ta činjenica govori više o Đilasu i njegovim medijima, koji gaje neviđenu mržnju prema srpskoj crkvi, nego o patrijarhu.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (14)

Ostavi komentar

 1. Мржња, завист и пакост плитке памети много могу да унизе само онога ко се тим приземним страстима користи. Али баш те приземне одлике спречавају неке да увиде да је баш СПЦ својом мудрошћу, мирноћом и памећу све прошло потпуно нормално како то код културних и паметних увек пролази. Срећно Порфирије и СПЦ јер у Србији су пси увек лајали али су кошаве све односила.

  Odgovori
 2. kako neko moze da mrzi svoju crkvu? Moze neko da ne voli nekog svjestenika ali ne i crkvu🌾Ovo sto se desava kod nas je sramota i bruka za nas narod🌾Kako je Djilas doj je bio na vlasti saradjivao sa SPC?

  Odgovori
 3. Ja ne mrzim patrijarha Porfirija, ali mrzim srpsku pravoslavnu crkvu i rimo-katoličku, i protestantsku i reformatorsku i islam i budizam, ja mrzim sve religije. S razlogom među božijim zapovestima ne postoji zapovest NE LAŽI, zato što su religije zasnovane na lažima i fantazijama.

  Odgovori
 4. Bedno je jedino što pišete o ovakvim stvarima. Koga briga.
  A patrijarh je stvarno bio u toj dno dna emisiji. Nije mu na čast.

  Odgovori
 5. Ma opušteno, koga je više briga za Đilasa. Zar mu ljudi već nisu dali šansu, koju naravno nije iskoristio, već nas je dovukao do dna iz kojeg nikako da se iskobeljamo.

  Odgovori

Ostavite komentar