“Doživljavam ga kao ROĐAKA sa sela”: Ana Nikolić PROGOVORILA o odnosu sa bivšim suprugom Rastom

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na ” Rođaka sa sela”.

– Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par – upitala ju je voditeljka.

– Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao , sad ispašće da vređam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako – zaključila je Nikolićeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar