Dejan Anđus: Partizan će proći Šerif, ali Zvezda osvaja sve domaće trofeje! (VIDEO)

Zvezdina dominacija se nastavlja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Novu epizodu emisije Dejana Anđusa “Od utorka do utorka” u okviru produkcije “Objektiv TV” možete gledati svakog utorka od 20 sati na našem Jutjub kanalu i na portalu Objektiv.rs.

I ove nedelje popularni sportsko-politički analitičar govorio je o svim važnim temama. Tradicionalno, prvi deo emisije je posvećen političkim dešavanjima, dok se u nastavku munjevito prešlo na najvažnija sportska dešavanja. Nije se libio ni ovog puta da istakne konkretne prognoze:

– Prijatelj mi je rekao da Partizan ne može da prođe Šerifa. Upravo suprotno, čvrsto verujem da će Partizan da izbaci Šerif, i, ne samo to, već će da preskoči i sledeću prepreku i ostvari istorijski plasman u četvrtfinale Lige konferencije. Vidim Partizan u tih osam ekipa – tvrdi Anđus.

Dodao je da je to sve slaba uteha crno-belima, jer će Zvezda treću godinu zaredom uzeti duplu krunu:

– Katai zlatnim slovima ulazi u Zvezdinu istoriju. Način na koji je postigao gol u Surdulici, tvrdim da nijedan drugi igraču u domaćem prvenstvu to ne ume. Time je doneo Zvezdi novu titulu, i sada je na njima da se pripreme za igranje Lige Šampiona sledeće sezone – zaključio je Anđus.

Potom se osvrnuo i na košarkaška dešavanja, gde je ocenio šanse večitih u Evroligi:

– Ni Zvezda ni Partizan neće biti ni blizu TOP8 ove sezone u Evroligi i tu zaista nemaju čemu da se nadaju. Za Zvezdu možda i očekivano, dok će za Partizan sa ovakvom ekipom i ovakvim trenerom to predstavljati ozbiljan neuspeh. Prva važna utakmica za njih je finale kupa u februaru – poentirao je Anđus.

Celu emisiju Dejana Anđusa pogledajte na linku na početku teksta. 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar