Nakon priča da su Ksenija i Pavle Mensur u vezi, OGLASIO se Knez: Pevač otkrio da li je upoznao ZETA

Ksenija i Pavle izričiti su po pitanju toga da ne žele svoju intimu da dele s drugima, stoga su informaciju da je ljubav pokucala na njihova vrata otkrili malom broju bliskih prijatelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Instagram,Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ksenija Knežević (25) i tri godine mlađi glumac Pavle Mensur nakon što su raskinuli dugogodišnje veze, otpočeli su ljubavnu romansu.

Tim povodom kontaktirali smo pevača Nenada Kneževića Kneza, oca atraktivne Uraganke, koji je istakao da novog zeta još nije imao priliku da upozna.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Meni je njena sreća najvažnija. Ako je ona srećna i ja sam. Pavla nisam imao prilike da upoznam – kratko je prokomentarisao za “Blic” Nenad Knežević Knez.

FOTO: ATA Images

Posle pet i po godina zabavljanja s Nikolom, kojeg je krila od očiju javnosti, Ksenija je raskinula sa njim jer su se navodno osećanja ugasila, piše “Stori”. Isto se desilo i sa glumcem Pavlom Mensurom koji je raskinuo sa koleginicom Ivanom Zečević navodno iz istih razloga.

Prvi susret Ksenije i Pavla je bio odlučujući. Pavle, koji je, inače, sin glumaca Srne Lango i Irfana Mensura, nije mogao da odoli i pred Ksenijom pokaže najbolje od sebe. Udvarao joj se na lep i džentlmenski način, a nedavno je prisustvovao i njenom nastupu na “Music Week” festivalu, gde ju je iz publike posmatrao ponosno i zaljubljeno.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar