Пилетина у сосу од павлаке, сенфа и КАРИЈА је нешто што морате да ИСПРОБАТЕ (РЕЦЕПТ)

Неће вас оставити равнодушним

Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију
Фото: Фреепик/тимолина

Пилетина је многима омиљена врста меса.

А у комбинацији са каријем, сенфом и павлаком ће вас још више одушевити.

Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију – Објектив.рс

Време је да испробате нешто другачије и обрадујете своје укућане и себе.

Потребни састојци:

1. 400 грама пилећег филеа
2. 4 кашике киселе павлаке
3. 2 кашике маслиновог уља
4. 1 кашичица карија
5. 1 кашичица сенфа
6. мало соли, бибера
7. 150 грама траписта

Фото_: Пиxабаy/манфредрицхтер

Припрема:

Од свих наведених састојака, осим траписта и филеа, направите компактну смесу, а затим у њу умачите танко исечене пилеће шницле и ређајте их у подмазану ватросталну посуду. Поклопите је и пеците на 220 степени око 45 минута. Трапист, на крају, нарендајте одозго и вратите у рерну на још пет минута. Служите је уз пиринач, или печени кромпир.
Пријатно!

Извор: Објектив.рс, Стварукуса.рс

Коментари (0)

Оставите коментар

    Тренутно нема коментара. Будите први који ће коментарисати!

Издвојено за вас