Пилетина је многима омиљена врста меса.
А у комбинацији са каријем, сенфом и павлаком ће вас још више одушевити.
Инсталирајте нашу иОС или Андроид апликацију – Објектив.рс
Време је да испробате нешто другачије и обрадујете своје укућане и себе.
Потребни састојци:
1. 400 грама пилећег филеа
2. 4 кашике киселе павлаке
3. 2 кашике маслиновог уља
4. 1 кашичица карија
5. 1 кашичица сенфа
6. мало соли, бибера
7. 150 грама траписта

Припрема:
Од свих наведених састојака, осим траписта и филеа, направите компактну смесу, а затим у њу умачите танко исечене пилеће шницле и ређајте их у подмазану ватросталну посуду. Поклопите је и пеците на 220 степени око 45 минута. Трапист, на крају, нарендајте одозго и вратите у рерну на још пет минута. Служите је уз пиринач, или печени кромпир.
Пријатно!
Коментари (0)