Dnevni horoskop za 17. jun: STRELAC pokušava da napravi planove za odmor, VODOLIJA misli na jednu VAGU

Biku se partner žali da se oseća zapostavljeno, Škorpija preispituje neke svoje poslovne odluke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Taryn Elliott

OVAN

Sa Mesecom u Škorpiji, vašoj kući novca, u trigonu sa Venerom i Merkurom, koji posle godinu dana, ulaze u Raka, uspeh očekuje Ovnove čije zanimanje ima veze sa kreativnošću ili sportom. Posvećeni ste partneru i članovima porodice.

BIK

Izlaz iz napetosti koji vam stvaraju nadređeni ili partner koji žele da vam nametnu svoje stavove, pronalazite u angažovanju na poslu. Partner se žali da ga zapostavljate zbog posla, a s tom “konkurencijom” ne znate kako da se izborite.

BLIZANCI

Trigon između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura blizu Sunca, koji upravljaju vašim poslom i finansijama, donosi vam uspeh i zaradu. Susret sa nekim koga poznajete preko poslovnih kontakata, prerasta u nešto ozbiljnije. Nesanica.

RAK

Vaš vladalac Mesec prelazi preko kuće ljubavi i kreativnosti, donoseći vam uspeh ako vaš posao ima veze sa umetnošću, sportom ili obrazovanjem najmlađih. Partner je sklon dramatizovanju tema koje se tiču vašeg zajedničkog odnosa. Unosite više tečnosti.

LAV

Vladalac polja posla, Merkur, u trigonu sa Mesecom u kući privatnosti, donosi veće mogućnosti za pokretanja privatnog biznisa. Danas ste podložniji uticaju voljene osobe i prihvatanju njenih stavova. Poziv za izlazak od Ovna. Alergija na sunce.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, simbol logike, pravi trigon sa Mesecom u polju logike i biznisa, zbog čega ćete danas biti korak ispred drugih. Bolje se prilagodite partnerovim željama, ne morate da isterujete mak na konac. Romantična poruka od Raka.

VAGA

Mesec prelazi preko kuće karijere i pravi trigon s vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uvećanje prihoda. Slobodne Vage mogu da uđu u romansu sa kolegom, a zauzete u raspravu sa bračbnim ilki dugogodišnjim partnerom. Vodolija misli na vas.

ŠKORPIJA

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, navodeći vas na preispitivanje nekih poslovnih odluka. Svesni ste da je boljeno da se prilagodite željama voljene osobe, naročito ako se radi o jednom Biku. Bol u leđima.

STRELAC

Vaš vladalac Jupiter u kući biznisa pravi napet aspekt sa Mesecom u Škorpiji, znaku novca i moći, donoseći vam mogućnosti za uvećanje prihoda. Dogovor o zajedničkom odmoru sa dugogodišnjim partnerom može biti doveden u pitanje. Unosite više vitamina.

JARAC

Mesec prelazi preko vaše 11. kuće i obrazuje kvadrat sa Plutonom, zbog čega danas ne bi trebalo da testirate žensko strpljenje, kako na poslu, tako i kod kuće. Stara simpatija pokušava da stupi u kontakt s vama. Nesanica.

VODOLIJA

Trigon između Meseca u kući karijere i Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam zaradu preko partnerskih poslova, bilo da se radi o emotivnom ili poslovnom partneru. Slobodne Vodolije, preko inteneta, mogu da upoznaju jednog Blizanaca

RIBE

Izazovan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, planete mašte ali i obmana i prevara, upozorava da budete oprezniji u kontaktima sa strancima. Voljena osoba planira odlazak na zajedničko putovanje s vama. Pazite se u saobraćaju.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar