Ćutala 14 godina: Legendarni reper brutalno tukao devojku, pojavili se novi detalji njihovog odnosa

Poznati reper Paf Didi optužen je za zlostavljenje bivše devojke Kesi Venture

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Pexels

Poznati reper Paf Didi zgrozio je javnosti kada su se pojavile informacije da se suočava sa nekoliko tužbi za seksualno napastovanje – od tada gotovo svakodnevno se pojavljuju novi navodi u vezi ovog slučaja.

Najnovije priznanje je priznanje njegove bivše šminkerke Mile Morales, a prema njenim rečima, o tom je slučaju „ćutala 14 godina.“

Bivša šminkerka tvrdila je da ga je jednom čula kako brutalno tuče svoju bivšu Kesi Venturu tokom boravka u hotelu 2010. godine: „Sve što sam čula bilo je vrištanje i galama“, objasnila je.

„Ne znam šta se sve događalo u toj hotelskoj sobi, ali sve što sam mogla da uradim u tom trenutku bilo je da zgrabim Kesine stvari, počnem da je pakujem i odvedem je na sigurno“, rekla je Morales i dodala da je bilo grozno videti Kesi u takvom stanju.

Nakon što je izašla iz sobe, Morales tvrdi da je Ventura, koja sada ima 37 godina, bila „teško pretučena“. Prisetila se da je pevačica imala „modricu na oku i rasečenu usnu“.

Morales je rekla da je Venturu odmah odvela kući, gde je njen prijatelj lekar došao u pomoć, prenosi Page Six.

Inače, niz skandala i priznanja Kombsovih žrtvi pokrenuo je snimak brutalnog premlaćivanja 2016. godine, a optužbe se samo nižu. Hip-hop zvezda progovorila je nakon što je snimak objavljen, tvrdeći da mu se njegovi postupci „gade“, piše portal „b92“.

„Moje ponašanje na tom videu je neoprostivo. Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke u tom videu. Zgrožen sam“, izjavio je nedavno.



Izvor: B92

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar