Jeremić i Ponoš se nadaju: Jedino nas Kristofer Hil može dovesti na vlast ako silom smeni Vučića! (VIDEO)

On neće otići odavde, a da Vučić ostane - rekao je Ponoš

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bivši načelnik generalštaba iz vremena režima Demokratske stranke i funkcioner Narodne strake Vuka Jeremića, Zdravko Ponoš, izrazio je nade da će, iako ih narod ne želi, doći na vlast.

Naime, Ponoš je kao sagovornik na opozicionoj televiziji rekao da se nada da će novi ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil uspeti da sruši Aleksandra Vučića i time obezbedi stranci kojoj on pripada pobedu na izborima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja bih bio spreman da kažem da kada neko odluči da Kristofera Hila izvuče iz penzije i dovede ovde, zna da postoji priličan nivo izvesnosti da on neće otići odavde, a da Vučić ostane – rekao je Ponoš.

Ovo opravdava politiku predsednika stranke kojoj pripada, jer do sada na izborima nije uspeo ništa da postigne, pa sada želi da na vlast dođe preko stranih ambasada. Narod ih, sudeći po izbornim rezultatima, ne želi, ali njima to ne smeta da daju ovakve izjave, pa se zaključuje da ih mišljenje naroda i ne zanima.

Građani treba da se zapitaju kako bi se oni ponašali kada bi došli na vlast, ako su sada u stanju da bez trunke srama pozivaju Zapad na rušenje ustavnog poretka Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar