Prate i snimaju Jeremića na Ist Riveru: Regionalni dušebrižnici dobili jasan odgovor srpske strane (VIDEO)

Diplomatsku misiju u Njujorku predvodi Vuk Jeremić, specijalni izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay

Diplomatska misija Srbije u Njujorku, koju predvodi Vuk Jeremić, zasmetala je pojedinim regionalnim dušebrižnicima. Jeremića, po svemu sudeći, u borbi da spreči usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici, ometaju pojedinci koji uhode našu delegaciju na Ist riveru.

Saradnik Jeremića i jedan od članova srpske delegacije, Stefan Jovanović, objavio je na društvenim mrežama da je bosanski novinar Ivica Puljić snimao našu delegaciju tokom posete Njujorku.

„Na odlasku sam ga pozdravio tradicionalnim srpskim pozdravom što ga je izuzetno ‘obradovalo’ da je posle morao da objavljuje prostačke objave”, napisao je Jovanović na svom nalogu na Iksu.


Podsetimo, diplomatsku misiju u Njujorku predvodi Vuk Jeremić, specijalni izaslanik predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će predsedniku GS UN uručiti njegovo pismo ali preneti mu i usmene poruke.

Rezolucija pod nazivom „Međunarodni dan refleksije (razmišljanja) i sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine“ treba da bude predstavljena Generalnoj skupštini UN danas, a o njoj će se glasati 2. maja.Izvor: Sputnjik

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar