Marinikin srpski “GENOCID” mora da opstane: Đilas udario na Vučića i državni vrh jer brane naš narod!

Ne biraju ni vreme ni mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Uoči večerašnje centralne manifestacije posvećene stradanju našeg naroda u akciji “Oluja”, lider Stanke slobode i pravde Dragan Đilas i potpredsednica ove partije Marinika Tepić odapeli su otrovne strelice prema srpskom narodu.

List “Danas” koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom objavio je skandalozan tekst u kojem se podrugljivo odnose prema borbi našeg državnog vrha na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i dela opozicije da se ne dozvoli da Srbi budu obeleženi kao genocidni narod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Danas, na Dan sećanja na prognane i stradale Srbe, zakazan je sastanak Vučića sa predstavnicima iz Banjaluke na kojem će se raspravljati o pomoći našem narodu, zaštiti Republike Srpske uz poštovanje integriteta Bosne i Hercegovine i “Dejtonskog sporazuma”, kao i neophodnosti očuvanja mira.

Ipak, Đilasove novine neguju Marinikinu tradiciju – da srpski “genocid” mora da opstane i da se Srbi moraju označiti kao genocidan narod.

Podsetimo, Tepić je među potpisnicima Predloga rezolucije o genocidu u Srebrenici. Predlog rezolucije je upućen Skupštini 2016. godine, a u tekstu se “najoštrije osuđuje genocid u Srebrenici, kao i svako poricanje genocida”.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ludi ljudi, koji ,,srpski genocid,, a stacemo sa ustaskim, nemackim, austrougarskim, otomanskim, bugararskim albanskim genocidom nad srpskim naeodom? Nakon napada ausatrougara na kraljevinu Srbiju, skoro su zatrli srpski narod. Nemacki ratni reporter pisao je urednistvu da Srbije vise nema i da je besmisleno da i dalje ostane u Srbijikao ratni novinar, a ovi nacisto pukli zbog streljana hiljadu zlocinaca koji su 5 godina svirepo ubijali srpski narod u i oko Srebrenice. - Ma djavo nek vas nosi bestraga, ljige ljigave.

    Odgovori

Ostavite komentar