Dnevni horoskop za 23. jun: Mesec se približava Plutonu, pokrenuće razne emocije u nama

Pogledajte šta susret Meseca i Plutona donosi svakom znaku (preporuka da čitate i svoj znak i podznak)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Bilal EL-Daou

OVAN

Pozicija Merkura, koji upravlja načinom na koji donosite odluke, čini vas nervoznijim i sklonim nelogičnim zaključcima. Ljubavni partner vam je podrška u svemu, ali vi kao da to ne primećujete. Jedna Vodolija misli na vas. Glavobolja.

BIK

Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Meseca, danas nepovoljno utiče na vaše finansije, naročito ako očekujete uplatu iz inostranstva. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslom, upozorava na oprez prilikom sklapanja dogovora.

BLIZANCI

Ne odgovara vam Mesec u Jarcu preko puta vašeg vladaoca Merkura, planete komunikacija, jer imate utisak da privlačite osobe koje ne odgovaraju vašem senzibilitetu. Nesporazumi sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Više šetajte.

RAK

Vaš vladalac Mesec obrazuje opoziciju sa tri planete u vašem znaku, što vam između ostalog donosi promene raspoloženje. Dogovor sa prijateljima o zajedničkom poslu može se pokazati kao vrlo isplativ. Jedna Škorpija misle na vas.

LAV

Mesec prelazi preko vaše kuće posla, donoseći vam podršku nadređenih i osoba od uticaja. Da biste biste ostvarili svoje zamisli u okviru jednog aranžmana, morate mudro da igrate. Novac vam pristiže preko preko saradnje sa strancima.

DEVICA

Vredni ste i kreativni, ali pazite da vas ne uzmu zdravo za gotovo na poslu i ne pokušaju da prisvoje vaše zasluge u okviru projekta sa strancima. Neko ko dolazi sa dužeg puta jedva čeka da se vidi s vama. Poslušajte savet jedne Škorpije.

VAGA

Tranzit Meseca preko kuće privatnosti pomalo vas iritira, dok razmišljate kako da zaradite više novca i dostignete bolju poziciju na poslu. Napet aspekt sa Merkurom upozorava da povedete više računa o svojim izjavama. Zglobovi. Vene.

ŠKORPIJA

Mesec se približava vašem vladaocu Plutonu, simbolu moći i novca, donoseći vam uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Napet aspekt sa Venerom nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim partnerom. Poslušajte savet jednog Bika. Nesanica.

STRELAC

Prelazak Meseca preko kuće posla, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera, podstiče vaše ambicije kada je reč o novim aranžmanima sa osobama iz inostranstva. Budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

JARAC

Pod velikim ste pritiskom obaveza koje vas danas očekuju kao i pregovora o nastupajućim projektima sa strancima. Ljubavni partner ima ideju o tome kako da zajedno provedete veče, ali vi kao da ne čujete šta vam govori. Jedan Bik misli na vas.

VODOLIJA

Mesec se približava retrogradnom Plutonu u vašem znaku, upozoravajući vas na oprez prilikom dogovora sa saradnicima i članovima porodice. Očekuje vas povoljan ishod dogovora o nekretnini, bilo da je reč o privatnom ili poslovnom prostoru.

RIBE

Tranzit Meseca preko 11. kuće pod uticajem Marsa, planete akcije, podstiče vaše ambicije kada se radi o trgovini organskim namirnicama, nekretninama, građevinskim radovima. Romantični zajednički trenuci sa Rakom. Izbegavajte alkohol.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar