Dnevni horoskop za 7. jun: Zauzete STRELČEVE očekuje tajni susret sa VODOLIJOM, BIKA kriza u emotivnoj vezi

Lavu susret sa starom simpatijom koju dugo nisu ni čuli ni videli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN

Mesec ulazi u kuću privatnog života i pravi sekstil sa vašim vladaocem Marsom, donoseći vam zaradu preko nekretnina, ugostiteljstva, porodičnog biznisa. Mogući su nesporazumi sa ženama. Slobodni Ovnovi obnavljaju vezu s nekim sa posla.

BIK

Ulazak Meseca u treću kuću najavljuje uvećanje prihoda, ako se bavite privatnim biznisom ili često putujete zbog posla. Kvadrat između Neptuna i vašeg vladaoca Venere vam donosi vanredne troškove. Kriza u emotivnoj vezi. Prehlada.

BLIZANCI

Mesec u Raku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom opominje na oprez kada je reč o dogovorima, ugovorima, dokumentima. Čuvajte vredne sitnice. Pozicija Neptuna, simbola prevare, nepovoljno utiče na vaš odnos sa partnerom.

RAK

Aspekti vašeg vladaoca Meseca koji ulazi u vaš znak, donose vam mogućnost uvećanja zarade preko saradnje sa strancima i prijatelja. Slobodne Rakove očekuje romantičan susret sa Bikom, a zauzete ulazak u tajnu romansu. Čuvajte se povreda u kući.

LAV

Pozicija Meseca u kući intuicije i inspiracije, donosi profesionalnu satisfakciju i novac umetnicima, naučnicima, pedagozima. Susret sa starom simpatijom koju dugo niste ni čuli ni videli. Promenite način ishrane.

DEVICA

Aspekt Meseca u Raku sa vašim vladaocem Merkurom, upozoravaju na oprez, ako planirate zajednički projekat sa poslovnim ili emotivnim partnerom. Sekstil sa Marsom u osmoj kući, nagoveštava strastveni susret sa jednim Bikom.

VAGA

Mesec u kući karijere pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, zbog čega ćete morati da se prilagodite novoj situaciji na poslu. Imate tajnu podršku žena. Slobodne Vage, u klubu uveče, očekuje susret sa Strelcem. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA

Poslovna situacija nalaže da izbegavate rizične finansijske poteze. Dugogodišnji ili bračni partner daje vam do znanja da ima osnova za njegove sumnje u vašu iskrenost. Slobodne Škorpije dobijaju poziv za izlazak od jednog Bika ili Raka. Nesanica.

STRELAC

Vaš suvladalac Neptun obrazuje napet aspekt sa Mesecom u kući finansija, što opominje na oprez sa novcem. Poslušajte savet Vage ili Blizanaca. Zauzete Strelčeve očekuje tajni susret sa Vodolijom u večernjim satima. Hormonski status.

JARAC

Pozicija Meseca u Raku podstiče inspiraciju i motivaciju kod umetnika i sportista. Izazovan aspekt između retrogradnog plutona u kući posla i Meseca u Raku, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i pozajmice. Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA

Sekstil između vaših vladalaca Saturna i Urana, povoljno utiče na dogovor sa nadređenima. Uvežanje prihoda preko posla sa nekretninama, građevinarstva, ugostiteljstva. Susret sa atraktivnom osobom na kraćem putu, seminaru, predavanju.

RIBE

Mesec u Raku pravi kvadrat sa vašim vladaocem Neptunom, pa vaša kreativna crta dolazi do punog izražaja. Međutim, dogovor o dugoročnom poslovnom projektu može biti doveden u pitanje. Susret sa osobom sa kojom ste nekada bili vrlo bliski.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar