Milena Popović u BORBI sa Oliverovim sinovima iz prvog braka: Zbog jedne nekretnine nastao veliki PROBLEM

Ona je objasnila i u kakvim je odnosima sa sinovima iz prvog braka Olivera Ivanovića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića taman je iza sebe ostavila prašinu koju je podigla njena veza sa Igorom Jurićem, a sada je njen život tema medija zbog bitke koju vodi sa Oliverovom decom iz prvog braka.

Naime, trojica sinova koje je ubijeni političar dobio sa prvom suprugom Marinom traže da stan u Beogradu za koji Milena želi da ostane nasledstvo njenog sina Bogdana bude uključen u ostavinsku raspravu, čime bi stekli pravo i na tu nekretninu.

– Istina je, u procesu je ostavinski postupak. Proces vodi sud u Leskovcu i nema uvid u stan na Kosovu. Oliver i ja smo ga zajednički stekli. Oliverova deca iz prvog braka žele da taj stan uđe u imovinsku raspravu – rekla je Milena Popović.

Ona je objasnila u kakvim je odnosima sa sinovima iz prvog braka Olivera Ivanovića.

– U lošim smo odnosima sa njima, nisu čestitali, ni došli ni na jedan Bogdanov rođendan. Sad je problem što naslednici žele da i taj stan bude deo ostavinske rasprave a sud nema uvid u katastar u Prištini. Ponudili smo kompromis za stan u Beogradu, da se odreknemo stana na Kosmetu u korist naslednika. Taj stan je za sina Bogdana, ne za mene – izjavila je udovica Olivera Ivanovića, dok Oliverovi sinovi Nikola, Žarko i Janko očigledno smatraju da njihov brat Bogdan ne treba da bude jedini naslednik nekretnine u prestonici.

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar