Češki Provod umalo koštao Ronalda i ekipu bodova! Džoker Konseisao doneo Portugalu važne bodove (VIDEO)

Rezultat je na kraju bio 2:1

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/RTS Sport

Fudbaleri Portugala i Češke podelili su bodove na startu Evropskog prvenstva. Meč je završen rezultatom 1:1.

Portugal je od prvog do poslednjeg minuta dominirao na terenu. Svaki statistički podatak je bio na njihovoj strani, sve samo ne golovi!

Pokušavali su Ronaldo i ekipa da probiju češki bunker, kada god su uspeli, isprečio se sjajni čuvar mreže Stanek pa je i prvo poluvreme završeno bez golova.

Ista priča i u drugom, napadali su Portugalci, pokušavali da izmisle “vruću vodu”, ali hrabri Česi nisu popoštali. Igralo se tako do 62. minuta kada su osetili šansu, Ćufal je zalomio sa desne strane, vratio na ivicu šesnaesterca gde je bio Provod koji je prelepim šutem doneo prednost svojoj ekipi.

I pored primljenog gola Ronaldo i ekipa nisu stali. Nastavili su u istom ritmu, pokušavali na sve načine da dođu do gola, a on je samo nakon 7 minuta od primljenog stigao. Igrao se 69. minut kada je Vitinja sa desne strane ubacio loptu do Mendesa, on spustio u peterac nakon čega je nesrećni Hranač smestio loptu u svoju mrežu.

Nakon dva pogotka otvorio se u potpunosti meč, Česi su se oslobodili i konačno krenuli da traže svoje šanse. Ipak, izabranici Roberta Martineza su bili konretniji. Čak su i postigli pogodak, ali je nakon VAR provere on poništen zbog nedozvoljene pozicije Kristijana Ronalda.

Promenio je Martinez u 90. minutu, očajnički je bacio sve karte u napad što se na kraju i isplatilo. Prvi kontakt sa loptom Konseisaa je doneo sva tri boda Portugalu. Nisu Česi izdržali pritisak i poklekli u samom finišu.

Rezultat je na kraju bio 2:1 za Portugalce.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar