Igraće u istim bojama, ali u Beogradu! Pakleni šuter dolazi u Crvenu zvezdu!

Ajzea Kenan će opremu pirejskog velikana zameniti crveno-belim dresom beogradskog kluba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: KK Crvena zvezda

U momentima dok se igrala majstorica grčkog finala između Panatinaikosa i Olimpijakosa, Ajzeji Kenanu je, možda, prolazila kroz glavu realnost. Igrao je poslednji meč u atinskom crveno-belom dresu.

Naredne sezone, ovaj pakleni šuter igraće u istim bojama – ali u Beogradu! Kako Meridian sport saznaje, Kenan i Crvena zvezda su i definitivno dogovorili saradnju.

Nekadašnji NBA igrač, član Hjustona, Filadelfije, Čikaga, Hjustona, Finiksa i Milvokija, po dolasku u Evropu otišao je u UNIKS i momentalno demonstrirao ogroman kvalitet. Od 2022. godine je bio član i neizostavni šraf Olimpijakosa sa kojim je nastupio na dva fajnal-fora.

Sada, kao sveži 33-godišnjak, odlučio je da promeni sredinu, a Crvena zvezda je dobila trku sa ostalim klubovima koji su bili zainteresovani za njegove usluge.

Posle produžetka saradnje sa Milošem Teodosićem, Rokasom Gedraitisom, Džoelom Bolombojom i Brankom Lazićem, odnosno dolaska Uroša Plavšića iz Mege, sastav Janisa Sferopulosa sada je dobio i prvo zvučno ime iz evroligaškog društva.

Ove sezone je Kenan odigrao čak 41 utakmicu u Evroligi, prosečno ubacivao 11,1 poen za 23 minuta po meču, uz impresivnih 42,5 odsto u šutu za tri poena.



Izvor: Meridian Sport

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar