Partizan ispustio trijumf u poslednjoj četvrtini: Olimpijakos nakon velikog preokreta slavio u punoj Areni

Novi poraz crno-belih pred svojim navijačima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/SK

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa rezultatom 69:74 u sklopu 32. kola Evrolige.

Nakon teškog poraza protiv Real Madrida, crno-beli su ispustili trijumf i protiv Olimpijakosa.

Što se samog meča tiče, Partizan je odlično otvorio. Velika borbenost i skoncentrisanost u napadu doneli su Partizanu ranu prednost i prekopotrebni ritam. Takođe, tim iz Pireja nije uspevao da se izbori sa odličnim skakačima domaće ekipe koji su dominirali u reketima na obe strane. Partizan je na poluvreme otišao sa razlikom od 8 poena koju je itekako zaslužio.

U istom ritmu su nastavili crno-beli i drugi deo susreta. Raspoložena je bila cela ekipa, a povećanje prednosti je stiglo kao rezultat velike borbenosti i odlične odbrane. Sjajnom igrom tokom cele treće deonice uspeli da drže situaciju na terenu pod kontrolom pa su na poslednji mali odmor otišli sa velikih +13. Nakon sjajne tri deonice usledila je katastrofalna za crno-bele. Ekipa iz Pireja je uspela sve da preokrene i na kraju da povede. Meč je ušao u pravu triler završnicu iz koje je Olimpijakos na krilima neverovatnog Gosa izvukao bolji kraj.

Najbolji pojedinci na meču bili su kod Partizana Kevin Panter sa 19, kod Olimpijakosa Najdžel Vilijams-Gos sa 17 postignutih poena.

Podsetimo, meč u prvom delu sezone nakon drame i produžetka završen je trijumfom Olimpijakosa 98:94 u meču u kome su crno-beli uspeli da prokockaju solidnu zalihu.

Važno je naglasiti da su na ovom meču crno-beli bili bez Ledeja i Jaramaza.

Evroliga ušla je u završnu fazu, a tabela nakon ovog meča izgleda ovako.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar