Ova pevačica LJUBILA je Arkanovg sina i imala buran život: U petoj deceniji i dalje mami UZDAHE (FOTO)

Svi su je voleli, a onda se povukla sa scene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/tomatoprodukcija

Pevačica Karolina Gočeva se poslednjih godina povukla iz javnosti, te se retko pojavljuje u medijima, ali je aktivna na društvenim mrežama.

Ona je za kratak period postala je jedna od najpopularinih pevačica na prostoru bivše Jugoslavije, a Srbija je obožavala njenu boju glasa, ali i brojne numere koje su i danas i te kako slušane.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica je 23. septembra 2017. godine rekla sudbonosno “da” šest godina mlađem slikaru Mihailu Korubinu. Venčali su se u neuobičajenom ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja, specijalno preuređenom za ovu priliku, piše Kurir.

Kako se dalje navodi, Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana u Sofiji, Torontu, Njujorku.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Karolina Goceva (@karolinagocheva)

Pre udaje za sadašnjeg supruga, Karolina je imala buran ljubavni život o kome se često pisalo.

Krajem 2011. godine Karolina se zabavljala sa Nikom, bogatim Grkom, koji živi u Bitolju, gde ima svoju fabriku tekstila. Ona je sa njim počela da se zabavlja kada je krajem leta te godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, sa kim je bila u vezi godinu i po dana.

Prethodno, četiri godine je bila u vezi sa Aladinom Dinom Balićem, a pre njega kratko se zabavljala i sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Njemu je u zagrljaj pala nakon raskida sa skopskim kafedžijom Grozdanom.

Karolina Gočeva danas ima 42 godine i izgleda kao da nije ostarila ni dana.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar