Dnevni horoskop za 25. juni: DEVICI ulazak u novi posao nosi nove probleme, VODOLIJI stižu promene

Rak je planirao da završi započeti posao, ali mu se na kraju sve iskomplikovalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Annemarie Grudën

OVAN

Vaša poslovna strana može biti zadovoljavajuća ovaj put ukoliko budete bili dovoljno angažovani na projektu, koji vam nosi određene pogodnosti u finansijskom smislu. Imaćete mnogo bolji period od trenutnog. Ukoliko ste zaljubljeni, morate da pronađete način da neke stvari u svom emotivnom životu podvučete kao bitne od onih koje ne zavređuju vašu pažnju. Moguća glavobolja.

BIK

Kada je u pitanju pokretanje privatnog posla vi ste pravi majstor za takve akcije. Pokušaćete i ovaj put da dosta toga privedete kraju kada je stari posao u pitanju. Ne dozvoljavate da vam šanse ovaj put prođu neopaženo. Nemate nameru da menjate svoj emotivni status, bar ne za još neko vreme. Morate da budete malo ažurniji, kada su konkretna dešavanja u pitanju, na ovom segmentu. Pijte dovoljno tečnosti.

BLIZANCI

Ukoliko ste razmišljali o poslovnom planu koji ne podržavaju vaše kolege ne odustajte od cilja koji vam otvara nova vrata i uspeh na poslovnom planu. Verujte svojoj intuiciji, koja je dovoljno naglašena. Ukoliko je u opticaju jedna Škorpija na koju često mislite ne dozvolite da to ostane samo jedna velika iluzija. Preduzmite konkretne korake. Pazite na osetljivo grlo.

RAK

Planirali ste da završite započeti posao, ali vam se na kraju sve iskomplikovalo. Ne budite na kraj srca već pokušajte da se dovoljno fokusirate na dalji rad kao i na lekciju, koju ste morali da prođete u ovom periodu. U suštini ste dovoljno patili na ljubavnom segmentu da se nećete toliko zadržavati u priči svog statusa kakav god da je. Imate i bolje partije na kojima treba veći rad, osim emotivnog. Povremena vrtoglavica.

LAV

Ono što vam sledi u toku narednog perioda ne morate da uzimate sa većom dozom optimizma koliko se od vas očekuje dobar stav. Ne očajavajte ukoliko vam je partner pomalo okrenuo leđa. Manjak emocija se oseća ali zapravo imate mnogo više vremena za sebe ovaj put pa ga iskoristite na najbolji način. Povoljan dan se očekuje za vas.

DEVICA

Ulazak u novi posao vam nosi samo veće probleme. Pokušajte da se strpite i nađete optimalno rešenje. svoje konsultacije malo više. Volite da se pokazujete u boljem svetlu nego što zapravo izgleda. Morate da se ponekad spustite na zemlju kada su vaše želje u pitanju. Rad srčanog mišića može da vam bude malo problematičan u popodnevnim satima.

VAGA

Ukoliko ste novi u poslovnoj sredini, ne očajavajte ukoliko ste naišli na lošiji stav kolega. Imate dovoljno vremena da neke stvari kod sebe dovedete u red bez većih problema. Pokušaćete da učite na greškama još neko vreme dok ne uvidite, kako se odvija vaš emotivni život. Imate pravo na novu šansu na emotivnom segmentu. Nemate tegobe, danas.

ŠKORPIJA

Kod vas se ne zna koliko novca imate, ali to je tek samo na prvi pogled, samo za vaše okruženje. Vredite mnogo više, pa ćete u tom stilu da naplatite svoj rad. Ne paničite kada su vaše emocije u pitanju. Imali ste i lošijih perioda. Niste smeli da se izolujete i partnera prepustite drugoj osobi. osećate izvesnu dozu straha.

STRELAC

Bilo bi dobro da se za sada držite stare prakse i da takav tempo i dalje primenjujete. Imaćete tako više uspeha u poslu kojim se bavite. Ne propuštajte ni nove šanse. Prevazilazite veći strah, pa se očekuje da ćete da uđete u vezu, koja je u najavi. Ovo, naročito važi za mlađe predstavnike vašeg znaka. Pijte dovoljno vitamina.

JARAC

Finansijski ne stojite loše ukoliko ste možda pokušali deo novca da držite kao štednju. Imate dovoljno dobar razlog da se nadate malo većem novčanom prilivu ovaj put. Emocije koje gajite prema jednoj Devici tokom naredne sedmice mogu da padnu u vodu.Proveravajte krvni pritisak.

VODOLIJA

Možete biti unapređeni i cenjeni među kolegama. Odgovara vam put u inostranstvo u severnije zemlje. Iskoristite trenutne aspekte koji vam sugerišu veću promenu. Pokušali ste i nije uspelo ono o čemu ste razmišljali kao o promeni, koju ste možda imali da predložite partneru. Ovaj put budite taktičniji u svojim namerama. Zdravlje solidno.

RIBE

Oni koji traže posao mogu biti izizetno srećne ruke. Pokušajte da se raspitate za novo radno mesto preko prijatelja iz inostranstva. Ukoliko vam neko priđe bićete prijatno iznenađeni. Oslobodite se straha koji imate zbog lošeg iskustva od ranije kada su emocije u pitanju. Posetite oftalmologa, možda je vreme da obavite pregled.



Izvor: luftika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar