Ubio maćehu, sestru i ženu: Troje mrtvih u pucnjavi, osumnjičeni se zabarikadirao u kući u Nju Džersiju

Policija je identifikovala osumnjičenog kao 26-godišnji Andre Gordona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/ CNN News 18

Osumnjičeni za ubistvo tri osobe u Fols Taunšipu u Pensilvaniji, zabarikadirao se u kuću u Trentonu u Nju Džersiju, saopštili su zvaničnici, prenosi CNN.

Osumnjičeni, kojeg je policija identifikovala kao 26-godišnji Andre Gordon, navodno je ubio tri osobe u dve različite kuće u Pensilvaniji pre nego što je oteo vozača i krenuo ka Nju Džersiju. U Trentonu se zabarikadirao u kuću. Stanari kuće su bezbedno evakuisani, saopštila je policija Nju Džersija.

Gordon, koji je vozio ukradeno vozilo, ubio je ubio svoju 52-godišnju maćehu Karen Gordon i svoju 13-godišnju sestru Keru Gordon u njihovoj kući, rekla je okružni tužilac okruga Baks Dženifer Šorn na konferenciji za novinare. Još tri osobe su bile u kući i uspešno su se sakrile od Gordona tokom napada, navodi Šorn.

Foto: Youtube/ CNN News 18

Nakon pucnjave, Gordon je otišao u Edžvud Lejn, gde je smrtno ranio 25-godišnju Tejlor Danijel, sa kojom ima dvoje dece. U kući su bile još četiri osobe, uključujući taštu, koju je Gordon povredio i koja se trenutno nalazi na lečenju u lokalnoj bolnici, rekla je Šorn.

Nakon pucnjave, policija kaže da je Gordon oteo 44-godišnjeg vozača pod pretnjom pištolja na jednom parkingu. Vozač nije povređen, navodi policija. Ukradena Honda CRV pronađena je napuštena u Trentonu.



Izvor: Objektiv.rs, CNN

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar