Rade Bogdanović bez dlake na jeziku: Partizan igrao kukavički u derbiju, Zvezda ne može nigde da kiksne!

Smatra da su crveno-beli praktično već osvojili titulu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Poznat po tome što nema dlake na jeziku, Rade Bogdanović uvek je zahvalan sagovornik jer se od njega često može čuti nešto drugačije u odnosu na neke druge ljude iz sveta sporta.

Tako je nekadašnji reprezentativac u intervjuu za Kurir detaljno obrazložio zbog čega Partizan ove sezone neće osvojiti titulu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prvo, Crvena zvezda ne može nigde da kiksne, jer ima najbolji tim u Srbiji! Pod dva, dovoljno su pametni i mudri, da sebi ne dozvole da izgube prvo mesto koje donosi mnogo novca i šansu za Ligu šampiona. Partizan je svoje šanse za titulu propustio u derbijima. Igrana su tri derbija, a crno-beli nisu dobili nijedan! I šta sad očekuju – zapitao se Bogdanović.

Pričao je i tome kako je Partizan izgubio toliku prednost u odnosu na “večitog rivala”.

Foto: Objektiv TV

– Mislim da je Crvena zvezda napravila najpametniji potez što je napravila neviđen pritisak na Partizan, koji nije imao kadar da sve to izdrži. Pre svega medijski, da su im tu za vratom, da im dišu iza leđa i da ih stižu… Kad imaš samopuzdanje i kvalitet, bio na minus pet ili minus dva, ti se ponašaš kao da imaš plus deset. E, sad, poslednji derbi… Partizan je igrao kukavički fudbal, da se ne lažemo. Na toj utakmici koja je sve odlučivala morali su mnogo hrabrije da napadnu. U Srbiji se sve odlučuje u derbijima. Između prvog i trećeg je 30 bodova razlike. Tu vidiš da derbi odlučuje sve – jasan je bio Bogdanović.

Podsetimo da Crvena zvezda ima dva boda više od Partizana četiri kola pred kraj plej-ofa Superlige Srbije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ko je onda kriv što niste dobili derbi imali ste 2 prilike i niste dobili jedan bar prvi derbi billa je Zvezda bolja prvo poluvreme drugo odrađivala posao dala vam loptu niste šansu napravili. Drugi isto jedna šansa a jurite pobedu čuki što niste dali gol u 100 min tamo nego 0 0 i kod vas nije radio celu utakmicu var pa ništa idemo dalje. Kod vas Rikardo dao 30 gola nema te ni jednog drugog igrača sa dvocifren broj golova a oćete titulu. Sami ste krivi što nema titule 5 boda više tad bilo partizan šampion cele zime cilj titula svaka druga reč i šta sad nema to više u izjavama shvatio stanoje ode titula iz ruke u suprotni tabor

    Odgovori
  2. Pet boda prednosti videli smo kako su izgubljeni uz pomoć subjektivnog suđenja,isključenog vara,i sve se radilo na to da zvezda prestigne crno bele ,čim se to postiglo odmah je kao sve pošteno do kraja.Neznam zašto se i igra prvenstvo kad se i pre početka zna ko mora da bude prvak.Državni projekat,pa ostali redom,tako će biti dok ne dođe zna se koja smena!

    Odgovori

Ostavite komentar