Komentari na vest "Mira Karanović pozirala na plaži POTPUNO GOLA: Pokazala svoje telo bez filtera i fotošopa (FOTO)" (27)

Ostavite komentar

 1. Школа за глуму видим уче их како да се љубе ,скидају,псују...Од нашој глумаца само толико.Зашто се промовише нудизам ? Када је глумила Миру Марковића једва је изговарала речи ,муцала је а да се скине то зна.

  Odgovori
 2. E, moji vi, svi koji se zgrazavate i mislite da je GOSPODJA Karanovic prolupala, da joj to nije trebalo i slicno, prvo probajte cari nudizma, pa onda prosipajte svoju plitku pamet! Uzgred setite se svih onih GADOSTI koje (su) se svakodnevno obilno prosipale sa talasa NACIONALNIH televizija, uz ucesce ljudi sa pola razreda osnovne skoje, sa sve malim odmorom, pa onda razmislite sta je i ko je tu za osudu!!!

  Odgovori
 3. Za momke koji nisu željni... itd: U 60 , više nego u 16/26 žena je svesna života i njegove dragocenosti... Retko sam srela muškarca:bilo kojih godina (sooo sad) Svesnog istog...

  Odgovori
 4. Borba protiv godina...ne znam samo sta je to trebalo jednoj vrhunskoj umjetnici,pamtimo njezine uloge a ne jeli joj zadnjca u 60-toj zategnuta...

  Odgovori
 5. Mira Karanovic je sve iznenadila,onom glupom izjavom u vezi Lecica.Sta joj to trebalo, da se izjasni protiv svog kolege,pre podizanja optuznice.Pokazalo se,da jeLecic zrtva jedne histericne promasene glumice Stannfeld.Sto se tice fotke sa plaze.....pa Mira Karanovic,nije bila lepa ni kao mlada.Ko je zeljan sada,kao babu,da gleda u njenu smezuranu zadnjicu. Ocigledno,klimaks je trese,a muskarci je nece...pa muka njena....

  Odgovori
 6. Šta joj se desilo te je ovako prolupala i u lice je nešto gurala nema više normalnu mimiku ,a bila je dobra glumica i nikad lepotica,ne kapiram da to nekom ko ima pameti može da bude problem

  Odgovori
 7. Ja ovde ne vidim nikakvu babu, već jednu zgodnu ženu koja uživa u odmoru i kači na svoj lični profil šta želi, bez ikakve namere da je se bilo ko ''seti''

  Odgovori
 8. Umetnica, odlična, i treba da oslobađa zatucane od predrasuda. Samo kad bi imali nivo inteligencije za to. Telo nije nemoralno. Nego moroni koji pričaju o strahoti golotinje, znači, oni tu vide nešto nemoralno. Posledice religioznog mraka.

  Odgovori
 9. Zašto je to uopšte važno?! Nije poznata po ulogama nekih lepih žena, možda je sad nešto umislila da se preporuči za neku ulogu fatalne lepotice, doduše u starijim godinama. Ali danas je sve moguće. Estetska hirurgija i farmaceutska svašta mogu. Šteta ona je vrhunska glumica. Ko zna, možda baš zato?! Neka proba Videćemo!

  Odgovori
 10. Posle onih antisrpskih filmova za nju niko nije hteo ni da čuje, a baba navikla da se za nju čuje svkai dan i našla načina da se narod seti da ta st**a još živii postoji.

  Odgovori
 11. Још да постави једну са Лечићем, исто овако, без гаћа, па да накривимо капу. Колико муке ни око чега. Глумци нису превише паметан свет у просеку, нека се онда сликају. Па и ова Мира.

  Odgovori
 12. Dajte malo i Evu Ras da se razgolićuje i snima, svako leto Mira pa Mira. Može i druga baba Mira - Banjac, ako baš treba!

  Odgovori
 13. Ne vidim svrhu objavljivanja ovakvih fotografija. Da nam pokazem da I u tim godinama jos dobro izgleda, Boze, pa koga to interesuje?

  Odgovori