Komentari na vest "Jezivo NOSTRADAMUSOVO proročanstvo: Godina 2024. je ključna, a evo kada počinje TREĆI SVETSKI RAT" (30)

Ostavite komentar

 1. Ajd' javite kad ce da se desi sran.e, da lepo okrenem prasence i jagnjence, natankujem pivce i vince , okupim porodicu pa lepo da se zadladimo pred tak sudnji dan. Ali ko zna neka tacno kaze datum. Pa svi dobro znamo da je samo vruce prasence najdladje. Ako omasimo za jedan dan, ode prasence u propast

  Odgovori
 2. Nikakav rat islam vs krscanstvo nece biti. Antihrist je za sve monoteisticke religije oznacen kao neprijatelj vjere, tj zeli da unisti vjerovanje u Boga. To je zadnje i najvece iskusenje za sve ljude. Po islamskoj eshatologiji zivimo u zadnjem dobu, dobu smutnje i prevare. Postoje mali i veliki predznaci sudnjeg dana, svi mali su se vec pojavili. Tacno vrijeme ne zna niko i bolje je tako. nase je da se sacuvamo i borimo. Volio bih da ovo procita sto vise pravoslavaca jer u Kuranu je zapisano da ce najveci saveznici muslimanima pred sam kraj svijeta biti upravo pravoslavci. Arapi ce po predskazanjima biti pometeni sa scene a ostaje Turska, Iran i Pakistan da se pridruze Rusiji i to je to. Bice tako prije ili kasnije.

  Odgovori
 3. Posle pika ide karo pa tref a onda herc. Znači posle četvrtog pika dobiješ karu pa te strefi hercika. Ne priželjkuj završetak četvrtog pika jer ako te potrefi karo ode i hercika.

  Odgovori
 4. Uce od najvecih,oni su im uzori! Da,da,Ameri,celu su svoju politiku na plasenju sopstvenog narodan napravili.Stalno su "ugrozeni" i "jadni" moraju da ratuju po svetu da bi se "zastitili"!? Od koga,kada oni i pocenju sve ratove i prevrate!??? No,na haosu se najvise zaradjuje,pa su i njihovitkzv.saveznici to iston ukapirali i stalno govore o miru,a vode sa nima ratove... Zarada,lova,nikad dosta! Moc isto.

  Odgovori
 5. Čekaj Anonimni, nije ovo tako strašno, da vidiš tek kako užasno plaše narod na drugom portalu i to grozomorno opasnom kobinacijom jutarnje kafe i dolivenog mleka u njoj. Za tog takozvanog novinara nema valjda ništa opasnije od toga. Plaćen je da plaši narod a ne da ga informiše.

  Odgovori
 6. Za mladji svet,Trifko Guzina je bio jedan od najboljih spec.urologa bivseSFRJ.Jedan operativni zahvat po njemu je dobio ime.Posle odlaska u pezniju bavi se asrtologijom i tumacenjem Nostradamusa.

  Odgovori
 7. Nebo svakako sudi covecanstvu, bas od 2010, kad su poceli zaprasivanja chemtrejlsima i nanocesticama zvanim korona....

  Odgovori
 8. Nostradamus je bio pesnik. Nikakva prorocanstva ne postoje. Evo, sad mogu da pisem takve centurije i da pisem dvosmisleno i kako ne bi nasi politicari to shvatili i unisitli moje delo koje ostavljam pokolenjima. I tako, za 500 godina mene proglase vidovnjakom.

  Odgovori
 9. Razni mediji na sve moguce moguce machine zaplasuju narod - tako se lakse kontrolise. A mediji su uvek nekome sluzile. Ako verujete u prorocanstva onda verujete I da posle smrti dusa ne umire; onda placa racine. A Vi sada dobro stojite a onda ste n.......

  Odgovori