Hrabri Gruzini, svaka čast na bodu, ali mogli ste i sva 3! Česi preživeli dramu, grupa F se ozbiljno zakuvala (VIDEO)

Rezultat je na kraju bio 1:1

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/YouTube/RTS Sport

Reprezentacije Gruzije i Češke remizirale su u meču grupne faze Evropskog prvenstva.

Au kakav meč. Bilo je pakleno u Hamburgu tokom svih 90 minuta igre. Otvoren meč od samog starta i poluvreme puno neizvesnosti i zanimljivih šansi. Ona prava za Gruzine je stigla u nadokandi prvog dela kada je oboren Kvarackelija. Nakon VAR provere potvđen je penal, a Mikautadze na oduševljenje svojih navijača doneo prednost Gruziji.

Drugo poluvreme je takođe bilo puno sjajne igre i šansi na obe strane. Gruzini su tražili još jedan pogodak, Česi izjednačenje. Do egala je došlo u 59. minutu nakon kornera kada se lopta odbila od stative i pogodila Šika, a zatim i ušla u gol.

Ni ovaj “srećni” pogodak nije slomio srca  izabranika Vilija Sanjola. Uprkos dominaciji Čeha nisu se predavali, pokušavali su na sve načine da postignu pogodak, ali skoncentrisana igra Češke reprezentacije to nije dozvolila. Na kraju je rezultat bio 1:1.

Ovaj meč je mogao mnogo da donese i jednima i drugima. Odgovor na pitanje ko ide dalje, dobićemo ipak nakon poslednjih mečava grupne faze u kojima se sastaju Gruzija i Portugal odnosno Turska i Češka.

Standings provided by Sofascore


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar