Hrvatski kolumnista izgubio kompas, smeta mu što Vučić brani Srbiju i Republiku Srpsku, smatra da je to nedopustivo!?

Autor kolumne optužuje Vučića da štiti interese Srba i Republike Srpske, što po njemu predstavlja problem koji zahteva hitnu reakciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram@buducnostsrbijeav

Hrvatski Jutarnji list u novoj kolumni pod naslovom “Hrvatska mora hitno da interveniše, a Vučićev plan hitno zaustavljen, besni su i Amerikanci: “Ovo je opasno!'” još jedan je u nizu napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U pomenutom tekstu na hrvatskom portalu Jutarnji.hr, kolumnista izričito poziva na zaustavljanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića “po svaku cenu”.

Autor kolumne optužuje Vučića da štiti interese Srba i Republike Srpske, što po njemu predstavlja problem koji zahteva hitnu reakciju.

Hrvatima treba da bude jasno da nije Vučić taj koji ugrožava region, već oni koji, poput autora pomenute kolumne, podržavaju odluke i rezolucije koje samo podgrevaju stare sukobe i otkopavaju ratne sekire!

Vučićeva politika je na njihovu žalost fokusirana je na zaštitu prava i interesa Srba gde god oni živeli, što hrvatskim pro-ustaškim glasilima očigledno smeta.

Vučić kao lider Srba ima pravo da brani interese našeg naroda, bez obzira na to da li se to sviđa hrvatskim kolumnistima i neprijateljima Srbije.



Izvor: Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar