Rade Bogdanović ponizio Nejmara, pa poručio Švajcarcima: “Dobro je da taj nesrećnik neće biti u Kataru”

- Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvek Brazil, ali ne onakav kakav je bio pre 20 godina - kaže Bogdanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala je da će naredne jeseni na Svetskom prvenstvu u Kataru igrati u grupi G protiv selekcija Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Nekadašnji fudbaler Rade Bogdanović u svom stilu je objasnio gostujući na televiziji “Juronjuz” zašto je dobro po “orlove” što će igrati protiv Nejmara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Što se tiče samih šansi, moram da kažem da je Brazil uvek Brazil, ali ne onakav kakav je bio pre 20 godina, poslednje SP su uzeli 2002, a nakon toga se u par navrata i obrukali. Imaju par igrača, ali ne klase Ronalda i Ronaldinja. Ipak, evidentno je da su kompaktni i da su prošli kvalifikacije. Interesantno, najbolji deo njihovog tima su golmani Ederson i Alison. Imaju Nejmara, koga nigde nema, znači da imamo šanse – rekao je Bogdanović.

On veruje da će protiv Švajcaraca proraditi inat, kao i da sada kada nema “onog nesretnika” Feliksa Briha, imamo mnogo veće šanse.

– Protiv Švajcarske će da proradi naš inat. Nemamo dobra iskustva sa sudijom, a sa njima nemamo problem. Ali, eto, taj nesrećnik neće biti na SP. Dakle to je ekipa u kojoj dominiraju Balkanci. Pobedili nas jesu prošli put, ali mislim da ni oni nisu ta ekipa od pre. Ja sam sto odsto siguran da ćemo ih pobediti.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar