Komentari na vest "“Ne bi mogao onoliko da TRČI”: Doktorka analizirala Matejevo ponašanje i izrazila SUMNJU u jednu stvar" (3)

Ostavite komentar

  1. Preje svega zelim da dam podrsku porodici i da matej bude ziv i zdrava koja doktorka je to procijenila trcanje kao prvo nemojte tvrditi da je koristio supstance ako nema dokaza sto se tice trcanja dok dam se bavio karate sportom trcao sam 30 km svaki fan i to sprint godine izmedju 22 i 29bavljenje sportom nafajmo se da bude ziv i zdrav ako je covek u konđiciji moze trcati dugo.

    Odgovori
  2. Kad si vani s ekipom nevidim razloga ni zbog spida izac u kr.rukavima i opalit trčat. Znaš šta radiš u dr državi i nisi ti izgubljen u svemiru ak tak linijski trčiš. Neurolog zaključuje na osnovu bajki koju ona ima o nečemu što nezna kakp djeluje. Da je do spida našli bi ga. Tu je u pitanju nešto puuuuno gore. Daj Bože da je negdje živ..

    Odgovori
  3. Znači svašta se dešavalo kroz moj mladi život ali teorija izaći u kratkim rukavima i drmnut lajnu pa opalit trčat zvuči dobro jedino neurologu.. MAJA je njega locirala i navodila gdje je, i sve zbog nje je i krenulo krivo. Bio je ljut,bijesan i loše je završilo.. Spid ili ne nema veze.milioni ljudi se drobe i rijetko završe da niko 35dana nezna gdje su. Pogotovo u stranoj zemlji, znaš kakav si pa si oprezniji... Daj bože da je živ to je jedino važno

    Odgovori