Komentari na vest "Hrvatska pred DUŽNIČKIM SLOMOM? Pandemija ih “bacila” na brojke iz devedesetih" (3)

Ostavite komentar

  1. Полубраћо Хрвати ако већ тако добро живите што стално прозивате Србе за све и свашта? Сваки проблем и криминал у Хрватској, а има их колико хоћеш везан је за Србе и да нема тих остатака Срба 3 милиона и нешто Хрвата живело би перфектно (као у Швајцарској), или не би? Ако вам је већ толико добро, и просек плата од 950 евра што вам народ свом снагом иде у Немачку, Ирску итд? Колико кошта струја, стан, храна или једете аутомобиле?

    Odgovori
  2. Činjenica je da se u HR nikada nije bolje živjelo, prosječna plaća je oko 950 €. Privatni sektor neću spominjati, jer uistinu oscilira od branše do branše, ali ako je prosjek plaćs u zdravstvu, policiji i obrazovanju veći od spomenutog državnog prosjeka, onda je jasno da se uistinu u Hrvatskoj nije nikada bolje živjelo. Pitajte svoje državljane koji su često kod nas i ne mislim tu samo na more. Štednja građana nikada veća, nikada boljih auta na cestama, a sve te ne ide ako nema love, u to se zadnje ulaže

    Odgovori
  3. Ne da smo pred slomom mi smo propali odavno. To što plaće rastu, što štednja raste, to što više ne znam što da si kupim od gluposti koje kupujemo, to što su frižideri prepuni svega i bacamo ono od jučer da stavimo ono što smo danas kupili.....sve to nema veze. Hrvatska je propala. Hrvatska mora propasti da bi Srbija živjela.

    Odgovori