Komentari na vest "Gaga Antonijević BRUTALNO odgovorio hrvatskom predsedniku: Posle OVIH reči ništa više neće biti isto" (8)

Ostavite komentar

 1. Хоћеш да кажеш "душа од човека" ? Ма није он на кокаину никако! Ко зна на чему је к`о и већина Хрватске!

  Odgovori
 2. Anonimuse, totalno si omašio! Milanović je veći ustaša i od M. Škore, iako su obojica srpski otpad. Srbi koji žive u Hr i glasaju na izborima ne zaslužuju spomen, to su sve samo ne dostojanstveni ljudi.

  Odgovori
 3. Ako cemo iskreno, ima srbomrzaca i u srbiji vise nego sto bi se ocekivalo. To ne abolira nikoga gde god da se nalazio. Ipak jedna takva funkcija daje na znacaju izgovorenog i ucinjenog. Koliki je M. "ljubitelj" srba i srbskog vreme ce pokazati. Ovi sto su toboze glasali za doticnog, ni sami nisu znali s kim su sklapali pakt, ili jesu.

  Odgovori
 4. Sramota jedna da Mister Gaga još nije dobio Oskara. Sigurno hoće za Oluju. To će tek da bude remek delo...

  Odgovori
 5. A sto nije otisao i na srpsko groblje u Srebrenici gde je sahranjeno 3500 srpskih civila.Ne vojnika nego civila, djece zena starijih osoba.U Srebrenici nije stradalo ni jedno djete ni zena.

  Odgovori
 6. Mogu sve da razumem..... bilo je mnogo zrtava... I to ne moze da se zaboravi.. Ali da kazete za jednog predsednika da je na kokainu...je sramota... Milanovic je jedini predsednik do sada koji stiti Srbe u Hrvatskoj.... Znate li koliko je Hrvatskih Srba glasalo za njega... Z big toga ga Hrvati zovu "Cetnik"... Danas je u Bih... I na osudu svih nije otisao u Srebrenicu... gde su navodno Srbi napravili pokolj... U svom izlaganju o navodnom....genociidu nije ni jednom spomenuo Srbe... Mislim da gresite u vezi Milanovica.. Ima tamo mnogo vecih Srbomrzaca...

  Odgovori