Komentari na vest "Zabranila sam naručivanje pesama Baje Malog Knindže na svadbi, a onda se začuo Merlin i počeo je PAKAO" (5)

Ostavite komentar

 1. trebala si napraviti listu i dati da se to svira i peva, i da niko ne moze nista da naruci a ne ovako, ovi mogu, a ovi ne... svadba ti je bas uspela

  Odgovori
 2. JESTE KAKO KAŽEŠ. ALI NI U AMERICI NEMA NA RADIJU PJESAMA IZ SRBIJE. U SRBIJI SE (MISLIM) JOŠ OD 1920-IH GODINA SLUŠAJU AMERIČKE.

  Odgovori
 3. Što se tiče naručivanja pesama na svadbama, ja bih to zabranila. Ko hoće da naručuje neka ide u kafanu. Ovde treba ispoštovati mladence, ali i oni treba da vode računa koja muziku puštati na veselju. Ima mnogo lepih narodnih pesama, ne tipa Knindže, koje su svima prihvatljive, pa blok njih, blok zabavnih, stranih i svi zadovoljni. Kada preovladavaju pesme iz Hrvatske i BiH i meni bi smetalo. Pogotovo kada znamo šta su sve govorili protiv Srba. Zašto se pesme naših pevača ne vrte po tv i radiju u Hrvatskoj kao njihove kod nas? Nigde ni u čemu reciprociteta nema. Ponašamo se kao da smo u SFRJ. Ako sami ne poštujemo sebe kako možemo očekivati da nas drugi poštuju.

  Odgovori
 4. Много тога фали Дину Мерлину. Што је најжалосније дотична то ни ни не схвата, али јој је зато реч "сељаштво" у негативном смислу у вокабулару. Жао ми њене родбине.

  Odgovori