Komentari na vest "Pilot iz Srbije odlučio da kaže ISTINU o otrovima iz aviona: “Budite ljudi koji koriste razum i znanje”" (4)

Ostavite komentar

  1. Poštovani gospodine Pozdravljam vašu želju i volju da širokom auditorijumu saopštite istinu o trovanju iz vazduha. Prvi put dam došao do saznanja o GEM-STREJT (ne znam jesam li pravilno napisao, ali znate na šo mislim) tretiranju srpskih prostora 2014 e godine poslije onih katastrofalnih poplava. Kao da je na snazi mafijaški zakon OMERTA (zakon ćutanja). Uspio sam pronaći vrlo mali broj izjava pilota iz civilnog saobraćaja koji tvrde da su ucjenjeni preko porodica i da su to MORALI da to rade. Radi se uglavnom o američkim pilotima Nevjerne Tome će nažalost kao i mi imati priliku da to osjete na vlastitoj koži. Slijedi pitanje: na koji način to spriječiti jer moji prijedlozi su vrlo radikalni da ih sad ne iznosim

    Odgovori
  2. Molio bi g pilota da kada zba sve o oblacima kaze zasto se u posljednju godinu poslije kise koja pere auto u 90 posto slucajeva pojave bijele kapi na autu prilicno ih je puno???

    Odgovori
  3. Ne truju nas nasi avioni, vec natovski i evropski! Podseti se sta.su izjavljivali evropski i americki politicari uoci bombardovanja 1999. g. Satanisti ne propustaju priliku da jednom za svagda uniste Srbe ( uz nemerljiv doprinos.njihovih placenika). Sta je.radio francuski teretni avion Boeing 737 u nedavnom seatocasovnom letu nad Zapadnom Srbijom? Bacao nam bombone?

    Odgovori