Komentari na vest "Ideologija srpske crkve je SMRT, to je UBILO Jugoslaviju! Ispovest Vuka Draškovića zapalila je Balkan" (14)

Ostavite komentar

 1. To reče Vuk koji je upravo bio glavni "ludi" Srbin 80-ih godina kada je pisao i delovao podbunjujući narod na to čega se sad odriče.

  Odgovori
 2. Imam 70g. i iskustva za petoricu,veće zlo od ovog (nemam adekvatan izraz),nisam ni vidjeo ni čuo.Ovoliko podlosti,pohlepe i mizantropstva u jednom liku jednostavno može podariri samo sotona. No srećom,bog sve vidi i prema ovoj spodobi poio se na pravi način. Prezir ili gađenje moja je vječita dilema kada vidim ovaj sraman lik.

  Odgovori
 3. Vuk ima krivo prezime trebao se zvati Branković Zašto? Bez obzira na to kako je počeo rat u Hrvatskoj to se vidi naj bolje Kad je počeo rat u Hrvatskoj on je izveo ljude na ulicu , na demonstracije direktno šaljući svim neprijateljima svog naroda da mogu računati na njega i Danu kad im zatreba, a to tako ide zadnjih 30 godina Postaviše ga za naj goreg ministra vanjskih poslova ikad Rugali su se svi sa njim , stranci i domaći naročito Jeremić i ona misterija Roćen Jednostavno treba mu primjeniti prezime ime ima

  Odgovori
 4. Vuce, nesreco srpska i izdajnice. Zr ti mislis da je samo tvoj junak svedok proslosti sramoto jedna, mislis da su izumrli oslobodioci srpskih zemalja. Svaka medalja ima 2 strane i nije tvoja prica uopste istina, to je bio samo san izdajnika srpske drzave. San nemaca je istrebiti srpski narod ili bar svesti na minimum na granicu statisticke greske na balkanu.

  Odgovori
 5. t.j. Vuk hoće da promeni budućnost Srbije menjajući njenu prošlost?! alo, Vuče, oladi malo! vremeplov još nije izmišljen! i ostavi Srbe u Crnoj Gori na miru, oni znaju zašto se bore i zašto bi i glavu dali ako treba, za razliku od tebe!

  Odgovori
 6. E, ovog puta nisi u pravu moj Vuče. Kako je preko 40.000 potpisa kosmetskih Srba na peticiju Putinu izrodilo Srpsku Listu koja je na KiM osvojila apsolutnu vlast u 10 od 20-tak opština, sa 45.000 glasova osvojila svih 10 mesta u parlamentu Kosova * i faktički vladu i skupštinsku većinu drži na tankom povocu, i na izborima za srpski parlament je glasalo preko 86.000 Srba, tako će i litje iznjedriti jedinstvenu koaliciju koja će pobediti tiranski režim koji je kako ste Vi upravo rekli "Odvojio dva oka u glavi" i "Srpsku Spartu" napravio servilnu državu koja je rasrbila Srbe, uništila jezik i pismo i "Zabranila" SPC kao i priznali R. Kosovo zbog koga je crni flor na crnogorskoj nacionalnoj kapi, i sa te kape izbrisali Svetosavska ocila. Podržavate li režim koji je proterao sv. NJegoša, porušio njegovu kapelu na Lovćenu i izgradio faraonski monument u kome će, ako ikada umre, sahraniti lažnog cara Mila Đukanovića. Ako ne šta drugo onda zbog logistike koju je Milov režim pružao u atentatu na Vas u Budvi, Milo bi Vam trebao biti crno ispred očiju.

  Odgovori
 7. Vuk je u pravu. Knez i Srbi su sklopili mir bez obaveza sa Hitlerom i time vezali ruke Paveliću i komunistima kojima mir nije odgovarao jer su hteli separatizam i revoluciju. Hrvatsko pitanje Hitleru nije bilo bitno. Srbi kukaju kako je sve protiv njih i kako nemaju sreće a vuk pokazuje kako smo mogli proći kroz iglene uši. Uostalom ugovor trojnog pakta nije fikcija već sklopljen ugovor koji smo prekršili i doživeli užas i pakao.

  Odgovori
 8. Dokle ce taj kameleon i lazov da muti vodu? Neka se seti svog divljanja po Beogradu kada je dizao bunu. On se zalagao za dialog sa Siptarima a zaboravlja svoje izjave o secenju ruke u vidu "Ko pruzi ruku ka Kosovu..." Koji dogovor sa Siptarima kada su vec godinu dana pre pobune prolazili teroristicku obuku na severu Albanije. Drugo, tacno je da su Britanci inicirali dogadjaje 27.marta ali je pre toga Pavle po nalogu Cemberlena i Halifaksa isao na podvorenje Hitleru - deo politike engleske aristokratije u nastojanju da gurnu Hitlera na istok. Da je Hitler porazio SSSR posle pobede bi se okrenuo ka Srbiji jer je Hitler patoloski mrzeo Srbe. A Draskovic koji je propao kao politicar sada drzi predavanja o pametnoj politici. Posle svog politickog debakla promenio je instrument na kome svira ali nije pronasao najbolje resenje. No, on ne zavredjuje da mu se poklanja prevelika paznja. Steta za njega jer je u pocetku mnogo obecavao.

  Odgovori
 9. Рекоше људи да су само свемир и људска глупост бесконачни. Овоме треба додати и Вуково бешчашће. Сваки пут кад помислиш да не може горе и црње он учини нови "напредак" у зло и потоне још дубље од дна! Нормалан човек би одавно ставио прст на чело и промислио о свом чињењу али не и Вук.

  Odgovori