Komentari na vest "Pojavio se do sada NEVIĐENI SNIMAK iz noći Periševog nestanka: Ljudi pitaju ŠTA je to u vodi (VIDEO)" (6)

Ostavite komentar

  1. Za novinara bez imena koji je ovo napisao: 1.neviđen-označava nešto ili nekog što do sada "niko nije video" u smislu izuzertno, neuobičajeno, nikad viđeno 2. trebalo bi da stoji "Pojavio se novi snimak ... 3. čovek se uči dok je živ, i ako već. sticajajem nesrećnih okolnosti, pišete tekstove koji se objavljuju, trebalo bi da unapredite i proširite svoj vokabular, a samim tim, i misli i stil će Vam napredovati 4. sve ovo važi i za urednika

    Odgovori
  2. Budalaština. Pa tu se apsolutno ništa ne vidi! Osim toga, signal telefona se gubi kod Ratnog ostrva. Sve vreme ga traže prema Đerdapu. Da nije slučajno negde u Ukrajini, s obzirom da je viđen i manji brodić na jednom od prvih snimaka. Koliko se ja razumem, uzvodno se može doći do Tise. Rekom se možda može lakše stići npr. do Ukrjine? Uostalom, nije važno gde je on, ali udavljen u Savi sigurno NIJE! Moje je mišljenje da njegova namera i nije bila novigodišnji provod, nego namera da nestane bez traga!!!

    Odgovori