Jedna stvar budi nadu da je Matej ŽIV: Očekuju se KLJUČNE informacije

Matej je koristio Gugl mapu za automobil, a signal njegovog mobilnog je uočen nekoliko kilometara dalje kod Velikog ratnog ostrva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Potraga za Matejem Perišem ušla je u 36. dan. Njegov je otac sve to vreme u Beogradu, a juče su tamo opet došli i predstavnici hrvatske policije. Službenih informacija i izjava o saradnji timova srpske i hrvatske policije ni danas nema. Međutim, juče se njihovim sastancima pridružio i Nenad Periš.

Predočeni su mu rezultati dosadašnjih istraga kao i rezultati analize telefona na inkriminisanom području.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čini mi se da je ovo jedna uobičajena saradnja, ali mogu reći da je za nas u Srbiji svaki dolazak hrvatskih policijskih službenika važan. Očekujemo možda neke nove dokazne materijale i informacije i saznanja koja bi mogla pomoći u pronalaženju Mateja – kazao je Igor Jurić iz Centra za nestalu i zlostavljanu decu, javljaju hrvatski mediji.

Jurić je izjavu dao kod ograde pored Save, na mestu gde je Matej poslednji put viđen, 750 metara udaljenom od kluba Gotik. Kao što se zna iz istrage, Matej je koristio Gugl mapu za automobil, a signal njegovog mobilnog je uočen nekoliko kilometara dalje kod Velikog ratnog ostrva nakon dva i po sata.

– Mislim da je sada ključna ova vrsta potrage i to zato što se pomoću baznih stanica i mobilnog može doći do određenih dokaza. Taj je način potrage bio ključan u pronalasku Tijaninog ubice i Tijaninog tela. Upravo zbog toga, što je bazna stanica uhvatila signal dva i po sata posle – imamo neku nadu da bi Matej mogao biti pronađen živ – zaključio je Igor Jurić.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar