Pojavila se NEVIĐENA FOTOGRAFIJA Mateja: Evo i šta je napisao pre nestanka – ovo je sve NAJEŽILO (FOTO)

Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Photo: Shutterstock, Printscreen

Slučaj nestanka Mateja Periša dobio je novu dimenziju nakon što se u javnosti oglasila njegova prijateljica Maja S. sa kojom se poslednje čuo kobne noći između 30. i 31. decembra, a na društvenim mrežama se pojavila nova, dosad neviđena fotografija Periša. Splićanka Maja je izjavila da joj je najžalije što se Mateju nije javila u pozivu koji je imala u 22.39 časova.

– Normalno da se kajem, to mi je najveća muka od svega jer smatram, da me je možda obavestio da dolazi u Beograd, ja bih im rekla gde da idu i šta da rade – rekla je Maja S. u emisiji “Eksploziv”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tokom istrage Matejevog nestanka u velikoj meri je ispitan njegov privatni život, drugari sa kojima je došao u provod, ali nije objavljen veliki broj njegovih fotografija. Hrvatski mediji objavili su i fotografiju Mateja Periša sa drugovima, koja je nastala u kombiju kojim su krenuli u Beograd.

Na njegovom profil na WhatsApp-u, gde je najčešće komunicirao sa ocem, Matej je pre nestanka napisao kako se nalazi u školi, što je dodatno sve naježilo u ovom slučaju, dok mu je na profilnoj fotografiji postavljena slika sa plaže.

Matej je bio aktivan i na Viberu, a nekoliko nedelja pre nestanka, kako kažu izvori, promenio je profilnu fotografiju. Ovo je ujedno i njegova najsvežija fotografija koja se pojavila u javnosti, nakon nestanka.

Ključ NIJE bio kod Mateja: Periševi drugovi ponovo na saslušanju – evo šta je ČUDNO u njihovoj priči

Beogradska policija nastavlja da istražuje sve okolnosti nestanka Mateja Periša, a u istragu su uključeni sateliti i termovizijske kamere.

Podsetimo, Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a njegovi prijatelji su, prema zvaničnim informacijama, nestanak prijavili 31. decembra u 18 časova.

Mladić je, kako je rekonstruisano, bio u klubu “Gotik” u Beton hali, odakle je izašao u 1.43, pa trčeći otišao do Sava promenade. Tu mu se i gubi svaki trag, a nadzorna kamera ga je snimila kako silazi prema ledenoj Savi.

Video-nadzor je Periša navodno snimio i kako pliva, a tu je poslednji put i uhvaćen signal njegovog mobilnog telefona, pet minuta posle dva časa.

Novu fotografiju Mateje Periša možete da pogledate klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Republika

Komentari (3)

  1. To je garantovano DABAR, tu plivača ni čiveka nema. Oni su se ponovo pojavili u Srbiji,2020 g.. Stanište im je Sava, Dunav,Tamnava,Krnjača Ritopek i dr.idr. Kakav Matej to nema veze sa njim.Potragači na Dunavu 15.1.2022 g. su ga videli uveče u Dunavu kako bzo poliva nedaleko od njih/njih dvojica su bila sa čamcem/ ali je počela da im zuji kamera.pogledali su i našli se u čudu."To je dabar".Potom im se neko javio jedan od njih jre rejkao"nismon ništa, ali smo našli DABRA" i tu se veza prekida..To se može proveriti jkod potragača koji su tog dana iu toj smeni radili.Ovo je istina.Postoji video snimak, objavljen u medijima.

    Odgovori
  2. Da li je poruka koja je upućena ocu "u školi sam", jpodrazumevala možda, Špansku kuću, imajuć u vidu da je to stara ruinirana zgradetina čiji prozori i te kako podsećaju na školske iz nekog vremena.....Škole u to vreme nisu radile zbog korone, da ga neko nasilno nje odveo.Misterija je jer zašto njegova fotografila sa mora, a ispod je poruka za oca? Mnogo u nedoumica ima...Mladić je bio nadprosečne inteligencije i uvek je morao donositi ispravne odluke s obzirom koji je posao obavljao u svom rodnom Splitu. Očigledno je osetio opasnost i pobegao....."Nikada nije koristo opijate, to je potvrdila i njegova prijateljica Maja i negirala izjavu u medijima".Nemojte mu leppiti etike jer nema osnova.To što vam se devojka na stolu u Klubu drogirala i sekla bus.plus karticom kokain potom je šiknula rv na nos i obezbedjenje je na poziv konobara izbacilo svu krvavu iz Kluba, a on jej vrištala i j grebala ih, to je za istragu....Gost je javno izneo. tu informaciju... a znateko je u pitanju.Ostaio je za medije ime i prezima.....

    Odgovori
  3. Ma, koja kamera ga je snimila kako pliva? Ko imalo bolje zagleda snimak koji, istini za volju nije najjasniji, može da zaključi da je to patka plivala rekom.

    Odgovori

Ostavite komentar