Rođena sa bizarnim POLNIM ORGANOM: Jedna strana je za muža, a sa drugom snima filmove za odrasle

Tek sa 20 godina otkrila poremećaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/@evelynuncovered

Kreatorka Onlyfans sadržaja Evelin Miler rođena je sa dve materice i dve vagine, ali to nije znala sve dok nije napunila 20 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto je počela da se bavi erotskim sadržajem i snimanjem porno filmova nakon raspada veze, Evelin kaže da joj sada jedna vagina služi posao, a drugu koristi privatno za s?ksualne odnose. Trenutno je trudna i uskoro će se poroditi drugi put.

– Radila sam kao nezavisna pratnja oko sedam godina putujući po svetu. Mogla sam da koristim jednu vaginu za posao i jednu za svoj lični život, što mi je emocionalno i fizički mnogo olakšalo posao. Nakon što sam prestala sa time, pokrenula sam Onlyfans, snimajući sadržaj za odrasle sa obe vagine i bilo je veoma, veoma uspešno – navela je devojka iz Kvinslenda iz Australije.

Ova 31-godišnjakinja postala je toliko uspešna u svom poslu da mesečno na ovom sajtu zarađuje i više stotina hiljada dolara.

Pored prednosti koje ima, Evelin mora da razmišlja i o neobičnim stvarima koje sa sobom povlače njene dve vagine – stavljanje dva tampona kada ima menstruaciju, testiranje obe vagine na polno prenosive bolesti kada poseti ginekologa, pa čak i gde njen partner može da ejakulira dok imaju s*ks.

Foto: Printscreen/@evelynuncovered

– Doktor nam je savetovao da koristimo samo jednu vaginu za ejakulaciju. Teoretski, mogla bih da nosim dve bebe odjednom da sam htela, ali to bi bilo užasno teško za moje telo, pa smo morali da budemo oprezni u tom smislu. S*ks u svakoj vagini je veoma, veoma različit.

Evelin je objasnila kako je nakon posete lekaru radi prekida trudnoće sa 20 godina bila iznenađena kada je saznala za svoje dve vagine.

Cepanje njenog reproduktivnog sistema značilo je da bi nošenje do kraja termina bilo rizično, jer je svaka njena materica upola manja od prosečne žene i postojao je rizik da prostor bude premali za rast bebe.

Radeći u s*ks industriji, Evelin se više koncentrisala na prednosti svoje dve vagine, sve dok ona i verenik Tom (32) nisu otkrili da je ponovo trudna i ovog puta će se poroditi carskim rezom.

Od tada, Evelin posećuje samo specijaliste, dodajući da su nespecijalizovani lekari fascinirani njenim jedinstvenim telom i često zahtevaju od nje da im nacrta dijagrame.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (3)

Ostavite komentar