Mekinro urlao u emisiji zbog Novaka: Poslao mu je OVU poruku! (VIDEO)

Poznat je po tome da nema dlake na jeziku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Svaki dan pristižu nove reakcije poznatih ličnosti povodom deportacije Novaka Đokovića iz Australije.

Sada se oglasio i Džon Mekinro, gostujući na “ESPN” je prokomentarisao ovaj slučaj, a dobro je poznat po tome da nema dlake na jeziku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle svega ovoga, ne znam odakle da počnem. Da li da analiziram deo zašto nije bio vakcinisan? Ili kad je odjednom dobio kovid? Ili deo gde su mu dali vizu? Ili deo kad je krenuo na put i odjednom su rekli ‘ima mnogo ljudi koji se žale i koji će praviti probleme’? –  počeo je Mekinro.

On je nastavio da komentariše u dahu.

– Zapravo sam poslao poruku Novaku tokom svega ovoga i rekao mu da je ovo potpuno sr**e. Ako on odluči da se ne vakciniše i australijske vlasti kažu ‘ne možeš da dođeš ovde osim ako si vakcinisan, kraj priče’, on ne bi došao. On ima snažna uverenja, na njemu bi bilo da odluči da li da se vakciniše. Novak je osvajao taj turnir devet puta, na neki način moram da mu odam priznanje. Ja imam sedam grend slemova, on ima 20. Razlog što on ima toliko više od mene je taj što je bio spreman da zbog ovoga rizikuje – rekao je Džon Mekinro.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Џон свако ко и мало има Карактера имаће исто мишљене као и ти! Дакле ово може да уради само неко из Злобе неко ко је поремећен као Аустралијанци.Новак ће се вратити још Бољи и Јачи.

    Odgovori

Ostavite komentar