Tragedija, poginula žena fudbalera (27): Strašne slike s lica mesta Viktorijine smrti (VIDEO)

Desilo se to istog dana kad je njen suprug potpisao ugovor sa Zorjom da se vrati u svoju rodnu zemlju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Ukrajinska manekenka i influenserka Viktorija Dančenko (27) preminula je nakon teške saobaćajne nesreće koja se dogodila u Odesi, istog dana kada je njen suprug Oleg potpisao ugovor sa Zorjom iz Luganjska i dogovorio svoj povratak u rodnu zemlju.

Nekadašnji igrač Šahtjora iz Donjecka i brojnih drugih klubova stigao je na pozajmicu iz atinskog AEK-a, ali se njegov život uništio samo nekoliko sati kasnije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Po informacijama iz Ukrajine, Viktorija je bila za volanom Olehovog mercedesa, a saobraćajna nesreća dogodila se kada je udarila u drugi automobil na putu. Njeno vozilo zatim je imala sudar i sa kamionom, a vatrogasci su iz smrskanog automobila izvukli beživotno telo.

Viktorija Dančenko bila je ukrajinska manekenka, a mnogi su je znali po snimcima brze vožnje koje je kačila na internet:

Internetom kruže fotografije i snimci sa lica mesta, na kojima se vidi da je ova saobraćajna nesreća bila katastrofalna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoria Danchenko ?? (@meuwmiu)

Vatrogasci su satima imali problema da iz vozila iznesu telo fudbalerove supruge, a automobil kojim je upravljala potpuno je uništen. Po nekim izvorima iz Ukrajine, razlog za nesreću je prekomerna brzina, kojom se Viktorija često hvalila. Ona je čak i pred saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula snimala sebe tokom vožnje.

Pogledajte kako izgleda uništen automobil u kojem je bila Viktorija:

Oleg Dančenko (27) bivši je mladi reprezentativac Ukrajine, a u bogatoj karijeri nosio je dres Šahtjora, ruskog Rubina, AEK-a iz Atine, kao i brojnih manjih timova. Igra na poziciji desnog beka, ali je pitanje kako će nastaviti profesionalnu karijeru nakon ove tragedije.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar