Svedoci opisali kako se ponaša Vesna Pećanac u narodnoj kuhinji: Kad je lepo vreme, uvek radi ISTU stvar

Od kada se na društvenim mrežama proširila vest o teškoj situaciji u kojoj se Vesna nalazi, mnoge njene kolege oglasile su se sa željom da joj pomognu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanovic ,Printscreen

Glumica Vesna Pećanac godinama je u teškoj materijalnoj situaciji, a na Tviteru su osvanule njene fotografije iz kuhinje Verskog dobrotvornog starateljstva u Beogradu. Ekipa Objektiva otišla je u prostorije narodne kuhinje koju posećuje glumica, a čovek koji se redovno tu hrani otkrio nam je da je Vesna dolazila mesec dana, kao i da je veoma tiha i povučena.

Narodna kuhinja u centru Beograda nije radila, pa nismo naišli na mnogo ljudi. Ipak, mnogi su bili neupućeni, pa su došli kako bi jeli, ali su vrata bila zaključana. Vesna se nije pojavila, ali jedan od stalnih korisnika ove kuhinje, Milan Arsenović, otkrio nam je da ju je viđao. Milan nije znao da je Vesna glumica, te ju je prepoznao tek kada smo mu pokazali njenu fotografiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neprimetna

– Jesam je primetio. Dolazila je na štakama. Uvek je bila sama i veoma je tiha i povučena. Iskreno, nisam ni znao da je ona glumica. Ovde ima i kulturnih i obrazovanih ljudi, ali i klošara – rekao je za Objektiv Milan Arsenović, pa se prisetio još jednog detalja:

Kada je bilo lepo vreme, često je sedela na ovim obližnjim klupicama blizu Skadarlije.

Vesna Pećanac nije se oglasila po pitanju svoje situacije, ali je već pre mnogo godina pričala kako su ona i njen pokojni suprug, reditelj Živko Nikolić imali finansijske poteškoće. U septembru 2021. glumičin sin je objavio status na Fejsbuku u kom je naveo da je njegova mama imala saobraćajku i da je tom prilikom otkriveno i da je pozitivna na koronavirus. Verovatno je to razlog zbog kog je u narodnu kuhinju dolazila sa štakama, kako tvrdi naš sagovornik.

Maler

– Keva mi je imala saobraćajku juče. Klepio ju je auto i slomio joj pet rebara. U Kliničkom centru su joj konstatovali pozitivnost na kovid i sad je onako slomljenu prebacuju u kovid bolnicu u Bataji. To znači da neću moći da je posetim. Drž’ se, Veki – napisao je tada glumičin sin Petar.

Od kada se na društvenim mrežama proširila vest o teškoj situaciji u kojoj se Vesna nalazi, mnoge njene kolege oglasile su se sa željom da joj pomognu. Mira Banjac i Eva Ras su za Objektiv rekle da je Vesnina situacija strašna, te da je to nedopustivo, dok je upravnik Ateljea 212 Novica Antić istakao da joj je pozorište pomagalo.

– Igrala je pre korone kod nas svoju predstavu i sav prihod je išao njoj. Sada ne može da se izvodi monodrama zbog korone. Kada je bila u bolnici, mi smo prvi otišli i kupili sve što joj treba. Trajno rešenje moraju da nađu nadležne gradske službe – rekao je Novica.

Pišu: LOLA STOJANOVIĆ i MILA MARINOVIĆ

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 11. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Dobro ste se setili jadne žene. Mi, obični ljudi smo čuli za njen slučaj, malo je provučen kroz medije i nikom-ništa. Valjda je došlo vreme ili se našao neko da malo više zatalasa i da se reši muka ova prelepa i namučena glumica.

    Odgovori

Ostavite komentar