Marinika ISKRENA: Đilasa, Jeremića i Zelenovića bolelo uvo koliko smo bili otrovani (VIDEO)

Marinika Tepić je u intervjuu za televiziju N1 otvorila dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je u intervjuu za televiziju N1, koja je pod uređivačkom politikom lidera SSP Dragana Đilasa izjavila da su ona i njeni vršnjaci u Pančevu pre 19, 20 i 30 godina išli u vrtiće sa pumpicama za disanje umesto sa lutkama.

– Mi u Pančevu smo umesto sa lutkama išli sa pumpicama za disanje u vrtiće! Pre 19, 20 i 30 godina nikoga nije bilo briga koliko smo bili otrovani! – izjavila je Marinika za gorepomenutu televiziju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je ovom izjavom praktično poručila da lidera SSP Dragana Đilasa, predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, kao i Nebojšu Zelenovića tada uopšte nije interesovalo koliko su bili otrovani, jer su tada oni bili deo vladajuće garniture.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Marinika je rođena 1974. i 90-tih je imala 16 do 20 godina - znači srednjoškolac! Kako je to ona išla u vrtić kao srednjoškolac? Niti je imala dete za vrtić niti je ona mogla da ide u vrtić ... Žena toliko bezobrazno izmišlja i laže da ni sama nije svesna koliko lupeta. To što priča su naobičnije gluposti i izmišljotine jer, da, zagađenja je bilo više nego danas ali ni pomena o nekakvim pumpicama za disanje, to tvrdi rođeni pančevac. Kao što je često menjala političke stranke, tako je sada brže bolje postala najveći borac za zelenu agendu. Jadno i brdno ...

    Odgovori
  2. Da li ta žena zaista misli da su nama svima vrane popile mozak i samo ona je jedini preživeli "svedok" onoga što je bilo? Njene izjave i laži vređaju zdrav razum. Ja sam rođen u Pančevu, tu sam proveo celi radni vek u RNP i ceo život i tvrdim da NIKADA deca u vrtiće nisu išla sa nekakvim pumpicama za disanje. Da, bilo je zagađenja mnogo više nego danas, pre svega zbog individualnih ložišta, zbog povremenih ekscesa u Petrohemiji, Azotari i Rafineriji a je, kao i sada, sve to bilo naduvano do neverovatnih granica a Tepićkine laži su vrhunac beščašća. Zato je i pobegla iz Pančeva jer na ulicu više nije smela da izađe bez telohranitelja, toliko je bila poštovana.

    Odgovori
  3. Da toliko si zatrovana da ti se prividjaju mali zeleni a i lupetas kao hitler jer jedino sa njim mogu da te uporedim

    Odgovori

Ostavite komentar