“Ne odgovara nam JAKA Srbija, samo napred”: Đilas dobio veliku podršku Hrvata da BLOKIRA našu zemlju

Komentari na portalima dokazuju ko se raduje protestima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon sinoćnih protesta i blokada koje je predvodio deo opozicije na čelu sa liderom Stranke slobode i pravde, Draganom Đilasom postalo je jasno ko može da podržava ovakav vid maltretiranja građana Srbije – samo oni koji joj ne žele dobro.

Naime, na portalima iz Sarajeva i Zagreba osvanuli su komentari u kojima se podržavaju sulude blokade Đilasovaca jer “Hrvatima i Bosancima ne odgovara jaka Srbija”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Twitter/Printscreen

Očigledno je da su Dragan Đilas i okupljeni oko njega dobili još neke poene u stranim zemljama, a svima je cilj da destabilizuju Srbiju.

Podsetimo, sinoć su pristalice opozicije blokirale sve glavne saobraćajnice onemogućavajući ljudima da normalno žive i da se slobodno kreću, a neki od njih su pribegli i nasilju, pa je tako u Novom Sadu jedan mladić linčovan, a u Beogradu je pretučen vozač automobila o čemu je Objektiv pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Bravo za Hrvate,tako se navija za "Srbe" kome je Hrvatska uzor, gde ide na savetovanje... narode srpski,pa vidite za koga se borite,za Hrvate ...zar svoj narod mučiti po nalogu Hrvata

    Odgovori

Ostavite komentar