Heroj Liverpula, strelac čuvenog gola, dobio ime po Vladi Divcu: Moji roditelji su ga gledali! (VIDEO)

Strelac jednog od najčuvenijih pogodaka u modernoj eri "redsa" ime nosi po jednom od najboljih srpskih košarkaša svih vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Jedan od fudbalera Liverpula koji igra epizodnu ulogu pod Jirgenom Klopom, ali koji je postizao neke veoma važne golove, čak i onaj istorijski u pobedi nad Barselonom u Ligi šampiona, i to one sezone kad su je “redsi” osvojili – Divok Origi, ponovo je podsetio navijače svog kluba zbog čega ga ponekad uzdižu u nebesa.

On je u pobedi nad Vulvsima bio strelac za trijumf u četvrtom minutu sudijske nadoknade na asistenciju Moa Salaha, a malo ko je znao da su mu roditelji ime dali po jednom čuvenom Srbinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Origi se Divok zove jer su njegovi roditelji obožavali Vladu Divca, srpskog košarkaša i bivšeg centra Los Anđeles Lejkersa, Sakramento Kingsa, Šarlot Hornetsa, ali i osvajača svetskih titula sa reprezentacijom Jugoslavije.

– Moje ime došlo je kao izvedeno od Vlade Divca. Moji roditelji su ga gledali kako igra i želeli su da personalizuju ime na svoj način – rekao je Divok.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar