“Ja sam iz Srbije, brate”: Jokić BRILJIRAO u Majamiju, OVIM REČIMA “zaledio” Amere

Jokić je ubacio 24 poena, uz 15 skokova i sedam asistencija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Justin Tafoya / Getty images / Profimedia

Kada Nikola Jokić pleše po terenu onda je gotovo nemoguće zaustaviti ga.

Naučio je to na svojoj koži Majami pošto im je Nikola ubacio 24 poena, uz 15 skokova i sedam asistencija u pobedi od 120:111. A, meč je privukao posebnu pažnju zbog svih dešavanja u Denveru i tuče sa Markifom Morisom, ovog puta košarkaš Hita nije bio na terenu zbog povrede vrata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oko sat vremena po završetku meča se pojavio na konferenciji za medije sa telefonom u rukama. Pričao je sa nekim putem video poziva na sprskom, verovatno sa braćom ili menadžerom Miškom Ražnatovićem koji je takođe bio na Floridi.

– Idem u hotel, pa dok naručim ‘Uber’, ajde čujemo se”, izgovorio je Nikola, pa seo pred novinare.

Posle četiri meča pauze zbog povrede zgloba je otkrio da se dobro oseća i da je uživao na parketu.

Uvek je lepo igrati u Majamiju, atmosfera je dobra, utakmica je dobra bila. Imali smo dobru energiju posle šest poraza. Igrali smo dobro. Svi su doprineli, rekao je Jokić.

Zbog svega što se dogodilo sa Morisom je Nikola dobijao zvižduke sa tribina. Tako je bilo od prvog minuta, svaki put kada bi imao loptu u rukama i nije prestajalo. Američke medije je zanimalo kako su mu delovali zvižduci.

Ja sam igrao u Srbiji brate. Voleo bih da možete da osetite tu atmosferu tamo, nasmejao se Nikola.

Otkrio je Jokić da se nije čuo sa Markifom Morisom od tog incidenta, a potom je spomenuo i braću Strahinju i Nemanju koji su bili u centru pažnje. Čak je pre meča Judonis Haslem imao i pretnje za njih.

Svake godine dolaze u Majami, jedino nisu mogli prošle godine zbog korone i svega. Lepo je imati nekoga na svojoj strani.”

Ovo je bio prvi trijumf Nagetsa posle serije poraza, a sada ulaze u niz od nekoliko uzastopnih gostovanja.

Imamo mentalitet samo za sledeću utakmicu, razmšlja se samo o narednoj. Ta je najvažnija uvek. Ide Orlando i to je to. Što se Gordona i Grina tiče, Eron igra na visokom nivou, uvek čuva najbolje igrače i nije lako igrati tako dobro na obe strane terena. Džef je podigao nivo igre, a pošto je stariji treba mu više vremena da dostigne radnu temperaturu, našalio se Jokić na kraju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (1)

Ostavite komentar