Sad je sve jasno: Marinika i Lutovac komandovali batinašu koji je krvnički tukao radnika u Šapcu (FOTO)

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Desna ruka lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinika Tepić koja koristi svaku priliku da Srbe proglasi za genocidan narod, objavila je sliku sa batinašem Draganom Milovenovićem Crnim, koji je u subotu u Šapcu krvnički pretukao bageristu Duška Prokića.

Sudeći po opisu fotografije koja je po svemu sudeći nastala u nekoj kafani, za Mariniku Tepić batinaš Dragan Milovanović “Crni” je heroj! Čovek koji je brutalno unakazio  građanina Duška Prokića, naneo mu teške telesne povrede i zatvorio mu oko, samo zato što je mislio da ima pravo da slobodno živi u svojoj zemlji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na skandaloznoj fotografiji bio je i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, koji se sa Marinikom došao da batinaša proglasi za heroja.

Koliko se ponose onim što je uradio, dokazuje i slika koju je Marinika Tepić postavila na svoj Tviter profil, nazivajući Dragana Milovanovića herojem!

Kako su mediji saznali bagerista Duško Prokić, koga je zverski unakazio Dragan Milovanović Crni, nalazi se na VMA gde se lekari bore da đu spasu vid.

Duško je premlaćen samo zato što se svojim bagerom u radno vreme kretao po magistralnom putu, a onaj koji ga je pretukao sada se proglašava za heroja!

Umesto da bude u zatvoru, njega tabor Dragana Đilasa slavi kao heroja?!

Da li je ovo zemlja prava i pravde kad batinaše puštaju iz pritvora i da li će sudije isto tako puštati, ako žuti batinaši odluče da nekome oduzmu zivot, jer se, po njihovim uličnim pravilima koja žele da uvedu umesto zakona i Ustava, našao u pogrešno vreme na pogrešnom mestu?!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Šta očekujete od ovih srbomrzaca,na svaki način utiču da unište ono što po njima "nije dobro".Pa Đilas je toliko "unapredio i ostavio iza sebe , puteva bolnica, škola " moj narode koga vi sledite...zar to malo novca može , toliko mržnje biti u vama prema svom narodu i državi, i svemu dobrom što dolazi???

    Odgovori

Ostavite komentar