Portparolka Borisa Tadića DEMOLIRALA Đilasa i Jeremića: “Ujedinjenje nelogično ili neiskreno” (FOTO)

Komad se zapitala šta se zapravo krije iza ujedinjenja Đilasove i Jeremićeve stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portparolka lidera Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, Marina Komad prokomentarisala je na svom Tviter nalogu ujedinjenje stavova Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa oko izlaska na predstojeće izjave, u jeku skandala sa neslaganjima unutar Narodne stranke da li bi potpredsednik iste Zdravko Ponoš trebalo ili ne da bude kandidat.

– Ujedinjenje Narodne sa SSP nakon ovog svojevrsnog skandala sa Ponošem je ili nelogično ili neiskreno. Ili je sve igrokaz da bi se od Ponoša napravio “nadstranački” kandidat, ili će i ovo ujedinjenje kratko potrajati. U prvom slučaju bi to bio jedan ozbiljno komičan pokušaj – napisala je Marina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Twitter/Printscreen

Komad se zapitala šta se zapravo krije iza ujedinjenja Đilasove i Jeremićeve stranke i otkrila detalje pregovora od pre godinu dana.

– Ovo je još jedan nedvosmislen dokaz da se svaka ideja ujedinjenja uništava samo da bi pojedinci bili “jezgro”. Ne postoji nijedan drugi razlog zbog čega ove stranke odbijaju više od godinu dana da učestvuju u onome što se već dešava, a što oni sada samo kopiraju. Kada su započeli razgovori opozicije prošlog septembra baš istim rečima je rečeno da se ne radi o kolonama, već najširem savezu za koordinisanje itd. Oni koji u tome sve vreme odbijaju da učestvuju, sada identično predlažu?! – zaključila je ona.

 

 

Foto: Twitter/Printscreen

Podsetimo, narodnoj stranci preti raspad zbog sukoba predsednika iste Vuka Jeremića i potpredsednika Zdravka Ponoša oko predsedničke kandidature, a lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas doliva ulje na vatru.

Nakon što je u opozicionim medijima krenula kampanja „Ponoš za predsednika”, koju je otvoreno podržao i Đilas, Jeremić je počeo da proverava lojalnost svojih saradnika.

Dragan Đilas preko lista “Danas” koji je pod njegovom uređivačkom kontrolom svađa Vuka Jeremića i Zdravka ponoša, objavljujući tekstove u kom ističe da je deo stranačkih funkcionera nezadovoljan odnosom koji je predsednik Narodne stranke Jeremić imao prema mogućnosti da Ponoš uopšte bude kandidat opozicije za predsednika države.

Takođe, Dragan Đilas je na pres konferenciji organizovao novinare televizija koje su pod njegovom uređivačkom politikom, “Nova” i “N1” da tri puta pitaju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića zašto je protiv kandidature potpredsednika iste stranke Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

Jeremić je dva puta uspeo da izbegne odgovor, ali treći put je pukao, o čemu je Objektiv već pisao.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar