Đilas PROVOCIRAO Jeremića na zajedničkoj konferenciji: Nakon tri naručena pitanja, Vuk “PUKAO” (VIDEO)

Jeremić je dva puta uspeo da izbegne odgovor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas je na pres konferenciji organizovao novinare televizija koje su pod njegovom uređivačkom politikom, “Nova” i “N1” da tri puta pitaju predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića zašto je protiv kandidature potpredsednika iste stranke Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

Jeremić je dva puta uspeo da izbegne odgovor, ali treći put je pukao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čuli smo da je gospodin Ponoš rekao da će se ovog puta povući kandidaturu sa mesta potpredsednika u vašoj stranci. Da li se osećate odgovornim za taj potez i da li ste iznenađeni. Insistirate na jedinstvu opozicije, a jedino je gospodin Ponoš bio to ime i prezime o kome smo svi mogli da slušamo prethodnih nedelja – pitao je novinar “Nova”.

–  Mogli smo da slušamo u vašim novinama ili na vašem portalu sa koga smo se informisali o tome, rekao je Jeremić.

Na taj način je Jeremić, insistirajući da su se takve priče jedino mogle pročitati u novinama koje su pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, jasno stavio do znanja svima da Zdravko Ponoš nije njegov kandidat i može se zaključiti da unutar Narodne stranke postoje neslaganja.

Podsetimo, narodnoj stranci preti raspad zbog sukoba predsednika iste Vuka Jeremića i potpredsednika Zdravka Ponoša oko predsedničke kandidature, a lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas doliva ulje na vatru.

Nakon što je u opozicionim medijima krenula kampanja „Ponoš za predsednika”, koju je otvoreno podržao i Đilas, Jeremić je počeo da proverava lojalnost svojih saradnika.

Dragan Đilas preko lista “Danas” koji je pod njegovom uređivačkom kontrolom svađa Vuka Jeremića i Zdravka ponoša, objavljujući tekstove u kom ističe da je deo stranačkih funkcionera nezadovoljan odnosom koji je predsednik Narodne stranke Jeremić imao prema mogućnosti da Ponoš uopšte bude kandidat opozicije za predsednika države.

Takođe, Jeremić je pobesneo kad je video naslovne strane pojedinih hrvatskih medija koje favorizuje Ponoša, a ne njega. Svestan da se sukobu unutar Narodne stranke najviše raduje Đilas, koji je već pokušao da mu razori stranku preko Nikole Jovanovića, Jeremić je počeo da zove svoje saradnike i proverava koliko su mu lojalni. Premda stranku predstavlja kao demokratski orijentisanu, u kojoj stranački organi odlučuju o svemu, a ne samo jedan čovek, jasno je da mu stranka služi kao paravan za ostvarivanje nekih privatnih ciljeva, objašnjavaju izvori Objektiva, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar