Koga vi ZAMAJAVATE? Đilas, Jeremić i Marinika kukaju: Narode, nemamo para, mora država da nam da! (VIDEO)

Lider SSP Dragan Đilas rekao je da ova koalicija "nema sredstva" za finansiranje klasične kampanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Deo opozicije danas je održao zajedničku konferenciju za medije, nakon što su Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Narodna stranka, uz još nekoliko manjih partija i pokreta, dogovorili da zajedno izlaze na predstojeće izbore u Srbiji.

Odgovarajući na pitanja novinara, lider SSP Dragan Đilas rekao je da ova koalicija “nema sredstva” za finansiranje klasične kampanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ovo neće biti klasična kampanja na koju ste navikli sa TV spotovima i raznim drugim stvarima jer mi sredstva za to nemamo. Vi znate da su ovo sve organizacije koje nisu u parlamentu Srbije i nemaju mogućnost finansiranja iz budžeta Republike Srbije – kazao je on i dodao da će “po zakonu biti određena sredstva kada se bude video broj lista”.

Zanimljivo je da su u ovoj koaliciji upravo Đilas koji se obogatio za neverovatnih 619 miliona dok je bio na vlasti, zatim predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, koji je partner uhapšenog kriminalca Patrika Hoa, a ne treba zaboraviti ni potpredsednicu SSP Mariniku Tepić koja je promenila više luksuznih automobila nego što je promenila stranaka.

Očigledno im to nije dovoljno, već sada još kukaju i žale se građanima da doslovno ništa ne mogu da urade, ako im novac za to ne daju država i donatori.

Podsetimo, generalni sekretar kineske energetske kompanije CEFC Patrik Ho javnosti u Srbiji je poznatom po svojim sumnjivim poslovnim vezama sa Vukom Jeremićem, ali i korupcionaškom aferom zbog koje je osuđen na višegodišnju robiju.

Takođe podsećamo da se Marinika Tepić sa Draganom Đilasom u aprilu ove godine vozila u automobilu “audi q7” koji vredi neverovatnih 100.000 evra, a u julu je u Valjevo došla luksuznim “poršeom” koji košta 155.000 evra.

Ovog meseca se u Vranju bahatila pred narodom u, ni manje ni više, nego automobilu marke BMW X5. Detaljnije o Marinikinim luksuznim automobilima čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Od koje države , tražite pare...pa vi imate svoje države ...to su one u kojoj pljujete našu,Srbiju.Srbi,pravi Srbi su oni, koji nikada ne izgube svoj ponos, koji gledaju napred i raduju se svakodnevno kako napreduje naša zemlja. koji niku ne zaboravljaju da su tu rodjeni da bi uživali u životu.

    Odgovori

Ostavite komentar